Jump to content

MikulaMali

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je MikulaMali objavio

  1. Eto dobio kaznu 700 kuna uz mogućnost plaćanja 2/3, zanima me koliko se otprilike čeka pošiljka računa?
  2. Poštovani, stigao poziv na sud, no zbunjuje me što sam pozvan na upravni sud koji se nalazi na Aveniji Dubrovnik 8 i piše u kutu glavna rasprava, jeli to išta znači i jeli je normalno da idem na upravni sud, a ne prekršajni ili općinski sud?
  3. Aha, ako samo ja primam što se događa ako nisam doma i znam da je ovo možda glupo pitanje, hoće li zvonit na portafon ili će ići do vrata?
  4. Hvala Vam na konstruktivnim odgovorima, no htio bi još nekoga upitati tko možda ima iskustva s time kako će mi doći poziv na sud, odnosno u kojem obliku, hoće li doći poštar i zahtijevati potpis? Jeli može preuzeti netko osim mene? Kako izgleda kuverta ili cedulja, jeli piše da dolazi od ministarstva ili ništa na njoj ne piše? U kojem vremenskom roku najčešće dolazi?
  5. Pošto nikad nisam bio na sudu, jeli mi možete reći kako to izgleda, jeli je to velika prostorija popunjena ljudima ili je mala, više kao učiteljev kabinet. Tko će još biti u prostoriji osim mene i sutkinje?
  6. Poštovani, bio sam uhvaćen s posjedovanjem trave prije par dana, na početku je došla policija i upitala imamo li išta što ne bismo smjeli imati, moja prirodna reakcija je bila ne, no kasnije sam izvukao i stavio na auto kutiju cigareta u kojoj su bila dva jointa. Jeli to moje laganje može utjecati na presudu, što mogu očekivati, koju vrstu kazne i mjere, 18 godina napisao maturu, financijski neovisan, upisao ekonomski fakultet redovno i odlučio proslaviti pušenjem trave. Kad mogu očekivati poziv na sud i hoće li me se ispitivati otkud mi to, gdje sam to nabavio zbog toga što su me pitali u postaji otkud mi to. Koja pitanja se najčešće upućuju osuđenom kod tih stvari? Hoće li policajci koji su me uhitili biti prisutni na sudu i postoji li mogućnost da pozovu prijatelje koji su bili sa mnom u tom trenutku kad sam pao s marihuanom. Hoće li izmjeriti naknadno marihuanu ili će ostati samo dva jointa u presudi.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija