Jump to content

svetac

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je svetac objavio

  1. Razmisljam debelo o MBA studiju ONLINE. Naime završavam BSC ( bologna ) 3 godine i da li netko zna nesto o dobrom MBA studiju online u Eu ili Usa ?? Hvala!
  2. Pa povesti cu mog prijatelja koji je vozio da mi bude svjedok na sudu, ne mogu vjerovat da mi se ovo događa. Jos su me neosnovano lišili slobode , katastrofa
  3. Al nisam bio Vozač, zar treba kao pješak puhati ??? Da li se podrazumjeva ako sam pješak i šetam se ulicom da me policajac bez obzira može pitati da pušem? i da li on bez dokaza ( alkometar ) moze reci , DA bio je pijan !?
  4. Jel mi netko moze rec iz isksutva kakva ce biti kazna , recimo ako se nisam zalia ( a jesam ) ?? I koje vrste . zahvaljujem unaprijed !
  5. sjedio sam na zadnjem sjedalu ! znam za zakon , vec sam jednom morao kao vozač platiti za pijanog suvozača .
  6. SInoć me moj prijatelj vozio kući jer sam ja popio. 100 metara od kuće skrenio desno na parking i prakirao vozilo , on otišao na jednu stranu , ja krenio kući pješke tih 100 metara. Kad me zaustavila - presrela policija i tražila Vozačku/Prometnu ?? ja im kažem da sam pješak i da imam samo osobnu , da drugo i ne trebam imat. Oni poludili , da su me vidili da sam skrenio na prking navodno 50 metra prije njihovo ophodnje i da sam ja vozio, ja kazem da je vozio moj prijatelj, al oni ni 5 ni 6 zovu maricu i vode me u 12 satni pritovr potpuno neosnovanom u policjskoj postaju mi tražili da pušem, ja kažem da NISAM VOZAČ! i nemm šta puhati, nije bilo nikakvog rješenja i odveden sam u "bajabuk " cijelu noć i sad se želimdebelo ŽALITI i na nalog o zadržavanju ( piše mi da imam 3 dana) i poslije na nekakvo rješenje koje će sigurno doći.Šta predlažete i da li znate KAKVA i kolika BI KAZNA MOGLA DOĆI ?? MOLIM pomoć , HVALA unaprijed
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija