Jump to content

stasada31

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nisam siguran al cim provjerim javim. Ne znam ni sam sta mi je pametno uradit. U hrv se necu vise vracati, znaci samo za godisnji.
  2. I jos jedno pitanje... ako znate dobrog advokata koji je odlican s ovrhama? Ne bjezim od duga al sa tim agencijama ne zelim imati posla. Ja sam sa rba potpisao i njima sam duzan
  3. Hvala ti puno.. kolega iznad je pisao drugacije pa sam malo pogubljen.. uglavnom auto koji zena kupi i ma njoj je tu ne mogu nista?
  4. I jel bi dobio postu u de ako je nesto hitno i vazno u vezi ovrhe? Mup ima moju adresu u njemackoj
  5. Ja to ne mogu znati.. znaci ja sada taj auto vamo prodam i uzmem drugi na zenu i miran sam kad idem za hrvatsku
  6. Auto je vamo kupljen prije 6 mj i odjavio sam prebivaliste prije godinu i pol.
  7. Oprosti sto gnjavim al imam jos jedno pitanje. Ako stavim auto na suprugu onda ga ne mogu nikako ovrsiti?
  8. Nekako nisam najsigurniji da auto ne mogu ovrsiti al vjerovat cu ti.. nadam se da ce biti sve u redu jer nebi volio klincima pripremiti iznenadenja koja nece pamtiti po dobrom. Koliko je pametno da uzmem odvjetnika pa da u buducnosti djeca nemaju problema.. na ovo sam bio prisiljen jer sam nakon 9 godina ostao bez odlicno placenog posla jer je drzava sa nepostivanjem zakona prisilila firmu da ugasi proizvodnju.. sto je najzalosnije firma jos postoji jer se nadaju da ce se nesto promjeniti
  9. Kakva je situacija ako ides autom? Bio sam pod ovrhom i zadnji put kad sam bio prosle godine u ljeto, isao u banku da se dogovorim al nisu nista mogli jer kao kroz koji dan neka agencija preuzima kredit.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija