Jump to content

EmilijaB.

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Tata nema novaca da je moze ispatiti ili darovati. Sa mnom bi napravio dosmrtno uzdrzavanje,pa ja zelim ispuniti njegovu zelju. Nakon ugovora od dosmrtnom uzdrzavanju ja bih to ucinila,ali ne znam da li da na papiru to ipak stavim s tatom gdje bi bilo navedeno : Ja ( TATA) prema dogovoru o dosmrntnom uzdrzavanju svoju nekretninu ostavljam na (kcer),a sukladno tome prema mojoj zelji (KCER) obvezujem da svoju sestru daruje sa 20000eu . Na to se potpisemo i ja i on. Cisto da imam na papiru ako mi nekada zatreba (pobijanje ugovora od strane sestre )da sam ispostovala tatinu zelju.
  2. Hvala puno na iscrpnom odgovoru. Napravit cemo ugovor od dosmrtnom osiguranju. Tatina zelja je da je ja isplatim ili darujem jer on nema novaca. Ona je nerazumna za sve,tesko je s njom dogovoriti bilo sto,ali tatinu zelju zelim ispostovati. Zato on i ja zelimo da to stavimo na papiru nakon ugovora da sam onda mirna
  3. Molim Vas za informaciju. Trebala bih s tatom napraviti dosmrtno uzdrzavanja,a njegova zelja je da sestru isplatim sa 20000 eu. Zelim ispostovati njegovu zelju,pa me zanima da li s njim trebam napraviti ugovor o darivanje sestre i da se obvezujem da cu sestri isplatiti novac ili sa sestrom? Vise zelim napraviti taj ugovor s tatom jer je to tatina zelja ,pa Vas molim sto vazno da navedem u ugovoru da se zastitim da ubuduce sestra nema potrazivanja i da sa ovim iznosom ne moze se osjecati osteceno niti povredjeno jer je stan oko 60000eu. Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija