Jump to content

Nitanita

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Znam da mogu razgovarati sa mentoricom, ali znate i sami da mentori nemaju vremena i dati budu mentori na sirokom smislu, pa zato kazu "odluci sama", tako da je meni stvarno jako puno znacajan jedan prijedlog strucnih ljudi, tako da odlucila sam se obratiti vama, jer znam da ovaj forum posjecuju pravnici, tako da bi mi netko mogao pomoci iz praktickog aspekta, a netko iz teoretskog aspekta. Bilo bi mi mnogo lakse. Sve najbolje svima
  2. Ivanka, hvala vam puno puno, razmislicu, Posvojenje je mnogo zanimljiva tema, ali se ne mogu odluciti okolo naslova, vaso prijedlozi su mi mnogo pomogli, bilo bi dobro da mi i neko jos nesto predlozi, za da mogu odluciti izmedu alternative. Bilo mi je vrlo tesko da se odlucim za temu, ipak sam izabrala posvojenje kako naj zanimlivije i aktuelno, mislim da nisam pogrijesila. Hvala jos jednom Ivanka.
  3. Pozdrav, Mnogo bi mi pomoglo ako mi mozete pomoci oko preciziranje teme za magistarski rad. Htjela bih pisata o posvojenju, dali je aktuelna tema u sadasnje vrijeme, i kako bih mogla iskombinirati naslov da bude po interesan i po aktuelniji. Hvala vam unaprijed, mnogo bi mi pomogli.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija