Jump to content

Marina001

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Točno lagao je,dobila sam danas pismeno od policije da se traktor nalazi gdje je i bio. Samo me zanima zašto policija ne želi mi vratiti traktor iako sam vlasnik već tvrde da moram čekati okončanje kaznenog postupka,koja zakonska odredba im to dopušta?
  2. Prijavljeno je policiji i blli su kod njega da vide jeli je traktor tamo još,i kontaktirali su me nakon terenskog izvida i javilip da ga nisu zatekli na mjestu i da im je rekao da ga je prodao. Dakle po navodima policijski službenika ga je prodao. Prijavila sam ga jučer u ODO i prijavlii su ga radi sprječavanja dokazivanja.
  3. To su mi mi je rekao i policajac koji je u mirovini od nedavno, ako ga je prodao da je propust od policije,jel kupac je kao povjerenik policije bio dužan traktor čuvati na svojoj kućnoj adresi pošto mu je povjeren na čuvanje do okončanja kaznenog postupka s time da traktor mora biti u stanju kakvom je pronađen.Dali se može tužiti policijsku postaju zbog ovakvog propusta,i dali podliježu kaznenom progonu om obzirom da je to moje vlasništvo i će sud provoditi dokazne vještačenja vrijednosti? Hvala
  4. Dobar dan,molim pomoć, savjet. Naime situacije je slijedeća, prošle godine 10 mjesec mi je otuđen traktor moje vlasništvo,osoba koja je otuđila traktor prodala ga je drugoj osobi , po prijavi policiji traktor je pronađen zaplijenjen i povjeren na čuvanje osobi koja ga je kupila isti je potpisao zapisnik o oduzimanju predmeta i da ga ne smije prodati niti oštetiti,policija mi je rekla da mi ne mogu vratiti sve do okončanja kaznenog postupka koji se vodi na sudu. Jučer na glavnoj raspravi su se saslušali svjedoci provodit če se vještačenje vrijednosti traktora a osoba koja ga je kupila bila je svjedok optuženom i tad je rekao sucu da je on prodao traktor u željezo i sam se naplatio i to je uvedeno na zapisnik. Zanima me dali je to smio napraviti obzirom da je zaplijenjen i šta policija može tuj napraviti?,, zvao sam ih i kažu da su bili kod njega i da im je on rekao da ga je prodao i oni tuj ništa nemogu poduzeti Hvala..
  5. Dobar dan svima.Molila bih da mi neko pomogne,želim tužiti susjede radi klevete i teškog sramoćenja i za to imam dokaze policijski izvještaj, pa me zanima dali ide normalna tužba kao u pravnoj stvari ili se mora podnesti i jedna i druga, kaznena ili privatna tužba? Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija