Jump to content

Tanjamak

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Htjela sam Vam samo zahvatili na savjetu. Kontaktirala sam naš Odjel za obračun plaća i već će mi na ovoj plaći smanjiti rate koje mi skidju s plaće.
  2. Prije nekoliko godina kad sam se učlanila nije bilo u organizaciji sindikata. Sada, od ove godine pripala je pod sindikat i mi koji nismo u sindikatu ne možemo niti tražiti pozajmicu osim ako se ne učlanimo u sindikat. Možemo se samo ispisati i tražiti povrat uloga. Samo ne znam mogu li tražiti isplatu na ruke
  3. još jedno pitanje ako znate možda. uplaćujem već godinama kasu uzajamne pomoći u firmi. htjela bi je zatvoriti i uzeti svoj ulog.. da li imam pravo tražiti isplatu u gotovini ili na zaštićeni račun?
  4. ok. hvala. otići ću kasnije do njih pa da vidim što će reći.
  5. po ovrsi koja je na plaći mi skidaju 1660 kn za jedan kredit i 240 kn koja je za drugi kredit. Ovrha od teleoperatera je na FINI i to im ide samo kad je regres ili božićnica s obzirom na to da nisu izuzeti od ovrhe.
  6. Pozdrav. Prije 6 godina digla sam kredit koji mi se skidao sa plaće (1660 kn rata) i još sam ostatak od 300 kn plaćala sama nakdandno. Prije 3 godine stigla mi je na naplata ovrha od tel. operatera. Otvorila sam zaštićeni račun. S obzirom na to da nisam mogla otplaćivati onaj ostatk od 300 kn mjesečno kredit je također završio pod ovrhom. Firma mi i dalje skida tih 1660 kn s plaće iako je kredit sad pod ovrhom a moja plaća je 4300 kn s tim da mi skidaju i još jedan kredit koji sam digla nakdano (rata 240 kn koji je isto pod ovrhom), a taj skidaju od kad sam ovršena. Da li je to po zakonu ili mogu tražiti da mi se skida 1/4 plaće kako stoji u ovršnom zakonu.. zbilja ne znam više kako živjeti od 2500 kn..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija