Jump to content

Linola44

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Linola44 objavio

  1. Hvala vam puno na odgovoru, ne mogu izraziti dovoljno zahvale. Zadnje pitanje, mogu li prigovor uručiti osobno u ured javnog bilježnika ili moram slati poštom? Ukoliko uručim osobno, moram li dobiti nekakvu potvrdu da je prigovor uručen? Kako se mogu zaštitit da ne uzmu prigovor i ne bace ga u smeće kad izađem iz ureda?
  2. Poštovanje, možete li mi reći je li ovaj prigovor valjan, trebam li što dodati osim imena i potpisa na dnu te je li broj ovrhe koji trebam napisati onaj koji piše u gornjem desnom kutu rješenja o ovrsi? "PRIGOVOR NA RJEŠENJE O OVRSI NA TEMELJU VJERODOSTOJNE ISPRAVE broj OVRH-XXXX/2019 kojeg je donio javni bilježnik XY iz Splita radi naplate XY kn Rješenje o ovrsi donešeno na temelju vjerodostojne isprave pod rubriciranim brojem sam zaprimio dana XY pa ovime u dozvoljenom roku pravodobno izjavljujem prigovor protiv djela tog rješenja jer smatram da je
  3. Poštovanje, Prošle godine u 09. mjesec mi je preko noći u periodu od ponoć do šest ujutro mobitel potrošio 20 GB interneta jer se odspojio s WiFi-ja zbog učestalih problema s B-Netovim internetom (također u vlasništvu A1). Kada sam otišao na posao ujutro dobio sam SMS da su mi mobilni podaci blokirani i da dugujem 6,000 kuna za prekoračenje mobilne tarife. Naravno, odmah sam nazvao njihovu službu za korisnike koji su mi rekli da imam "sreće" što su blokirali na 20 GB interneta jer bi inače račun bio još veći. Kada mi je stigao račun, otišao sam u poslovnicu kako bi napisao prigovor.
×
×
  • Napravi novi...