Jump to content

KapetanX

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Samo još da pitam ako znate koje su službe nadležne za kažnjavanje najmodavaca? Sa čime da mu konkretno "prijetim"? Policija ili tko?
  2. Tako znači. Ja njemu ne mogu niti zaprijetiti nikakvom inspekcijom ni slično kada ne mogu niti dokazati da mi je najmodavac. Razumijem. Hvala na odgovoru ipak
  3. Nažalost sve je usmeno dogovarano. Ja vlasniku ne mogu zaprijetiti inspekcijom? Koliko sam čuo najmodavcima su kazne velike.
  4. Dobar dan, molim za pomoć. Dakle početkom mjeseca sam našao stan i zaletio se bez da sam dobro pregledao stan. Platio sam odmah 1700kn najamninu i 600 kn pologa. Naravno sve na crno. Vlasnik stana mi je dao ključeve i poslao sam mu presliku svoje osobne. Međutim kada sam navečer spavao u stanu primjetio sam neugodan smrad a i sam stan je dosta nečist. Smrada se nemoguće riješiti jer se uvukla vlaga u madrace i zidove i u tom stanu je nemoguće boraviti. Stvar je u tome da sam našao drugi stan i vlasniku smrdljivog stana ODMAH sljedeći dan predložio da mi vrati natrag 1300kn, a zadrži 1000 kn (za jedan dan mog boravka!!!). On je odgovorio da mi neće vratiti novac, da sam ja njega prevario, da mu je tlaka opet oglađavati stan i neka ja držim ključeve stana do kraja mjeseca i da mu ih onda vratim. Što ja mogu učiniti da mi vrati natrag 1300 kn? Koja je kazna da ja njega prijavim da me drži u stanu na crno? I koja bi meni bila kazna? Koja institucija je nadležna za kazne? Molim za pomoć jer sam totalni laik i relativno nov u svijetu podstanarstva. Hvala!!!
×
×
  • Napravi novi...