Jump to content

Maltez

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pardonirajte, nisam upoznat sa pravnim terminima pa se mozda pogresno izrazim. Mislio sam da je to vezano za poreklo pa sam pretpostavio da se tako kaze. Hvala na pomoci i informacijama.
  2. Hvala na odgovoru ljudi. Dakle trebalo bi da prvo ona aplicira pa ako dobije onda tek mogu ja aplicirati, ako sam dobro shvatio E sad imam jos jedno pitanje posto smo u medjuvremenu pricali sa babinom sestrom i ona nam je rekla da je njima majka govorila da decu upisuju kao Srbe radi sigurnosti. To je bilo nakon 45-e godine nakon rata. Da li bi trebalo pisati neku izjavu vezanu za to, ako bi se apliciralo za hrvatsko drzavljanstvo?
  3. Pozdrav, Imam pitanje vezano za dobijanje hrvatskog drzavljanstva na osnovu porekla, ali je cela situacija komplikovana jer mi do skoro nismo znali da smo hrvatske nacionalnosti pa se majka izjasnjavala kao Srpkinja onom logikom gde si rodjen. meni su samo prepisali isto. Da li je moguce dobiti drzavljanstvo na osnovu porekla ako se dostave izvodi iz knjige rodjenih prababe, pradede, babe na kojima pise da su hrvatske nacionalnosti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija