Jump to content

Duane

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Duane objavio

  1. Poštovana, samo još jedno pitanje .... Da li mora u ugovoru biti upisana kvadratura kao što je u katastru ili ne ? Nije različita kvadratura u ugovoru nego nije upisano m2, dok u katastru piše npr. kuća 100 m2, dvorište 500 m2. zahvaljujem!!
  2. Nekretnina je upisana na pokojnu .... LP
  3. Pozdrav, Molio bih za malu pomoć i savjet... Nedavno sam saznao da roditelji nisu kuću nikada prebacili u katastru na svoje ime. Razlog je što u ugovoru nije navedena kvadratura kuće, dvorišta i oranice kao što je u katastru upisano. Rečeno im je da naprave anex što nisu nikada napravili a prošlo je već dosta vremena.... u međuvremenu žena od koje je kupljena kuća je umrla. što i kako dalje ?? Unaprijed hvala!!
  4. Duane

    NEKRETNINA

    Poštovana, Zahvaljujem na odgovoru, ali svi koji bi mogli znati nešto iz obitelji su pokojni i sigurno ne mogu saznati nikakve konkretne informacije... Znači u tom slučaju ne mogu napraviti ništa ?? Hvala!
  5. Duane

    NEKRETNINA

    Zahvaljujem! Ali kako naći nekoga tko je prije 70 godina otišao iz Hrvatske i nitko nije sa njim više bio u kontaktu... Koliko znam po pričama, ta osoba je i promjenila ime i siguran sam da nema više nema hrvatsko državlljanstvo... Da li postoji neko drugo rješenje .... puno hvala!!
  6. Duane

    NEKRETNINA

    Poštovani, zahvaljujem na brzom odgovoru. U čijoj je to ingerenciji traženje te osobe ? Suda ili ... ?? Kako uopće pokrenuti taj cijeli postupak ?? Unaprijed hvala!
  7. Duane

    NEKRETNINA

    Poštovani, Molio bih za pomoć tj. savjet. Htio bi odkupiti tj. prenjeti na sebe nekretninu u kojoj trenutno živim. 7/16 glasi na moju majku koja je suglasna prepisati svoj dio na mene. 7/16 glasi na moju tetu koja je također suglasna prepisati svoj dio na mene. 2/16 glase na daljnjeg rođaka koji je prije više od 50 godina odselio u Kanadu. Sa njim nemamo nikakav kontakt i pitanje je da li je ta osoba uopće živa. Zanima me kako riješiti ovaj problem tj. kako obaviti prijenos nekretnine s obzirom na ove 2/16 ? Unaprijed hvala!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija