Jump to content

njakus

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Molila bih savjet u vezi jamcevine. Kod sudjelovanja na 4. drazbi koja zapocinje s 1 kn, te ukoliko se postigne cijena manja od jamcevine (koja je 10% od procijenjene vrijednosti nekretnine), sto se dogadja s razlikom novaca, jel se ta razlika vraca kupcu? Puno hvala
  2. Zaista puno hvala na odgovorima, puno ste mi pomogli👍
  3. Hvala puno!!! Hvala unaprijed i Borbena7 😀
  4. Da, ovrhovoditelj živi u istoj kući kao i ovršenik i gotovo sam sigurna da želi postati vlasnik sad cijele nekretnine. Hoće li sud u ovršnom postupku dati njemu prednost pri kupnji ili mora sudjelovati u dražbi s ostalim zainteresiranim strankama i tek pri najvišoj ponudi ukoliko ju bas on preda, postati i vlasnik tog ovršnog dijela kuce? Inače kuća nije etažirana i trenutno ju ovrhovoditelj koristi cijelu izuzev dijela koji je nedostupan za razgledavanje (odnosno “ zaključan” a ovrsenik nedostupan)? Hvala najljepsa na odgovoru!
  5. Puno hvala svima, a osobito spitfire-u. Molila bih još info ima li ovrhovoditelj na javnoj dražbi prednost pri kupnji nekretnine za koju je pokrenut ovršni postupak u odnosu na nekog tko dolazi na ovrhu “sa strane”? Puno hvala!
  6. Hvala svima unaprijed koji bi mi objasnili sto u naravi znaci vlasnistvo nad nekretninom u omjeru 0/0, odnosno neopredjeljeni korisnik. Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija