Jump to content

Korisnik93

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Korisnik93

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Vise nemam jer sam se odjavio u HR veleposlanstvu na 5 godina. Ali mi na putovnici i osobnoj iskaznici i dalje stoji moja adresa na koju sam bio prijavljen dok sam zivio u HR (kod roditelja).
 2. Pokrenuo bi po nasem pravu, to mi ima najvise logike nekako? Ali ne znam gdje sta i kako.
 3. Hvala na odgovoru, sto se tice imovinskog stanja i podatcima o zivotu u inozemstvu jedino sto znam su glasine susjeda koji su ostali u nekakvom kontaktu s njom je to da se u Njemackoj ozenila, a za imovinsko stanje u HR nisam siguran ali sumnjam da se ista promijenilo.
 4. Lijep pozdrav, Imao bih pitanje u vezi nevedenog naslova, a stvari su ovakve; Otac je na sudu dok sam imao godinu dana (1994.godine) dobio pravomocnu presudu u kojoj je pisalo (i dalje pise jer otac do dan danas ima te papire) kako ce me otac uzdrzavati te da je majka duzna placati alimentaciju s odredenom cifrom. Stvari stoje tako da je majka nakon toga svega ocu rekla da nek se on sada jeb* samnom i da ona ide u Njemacku. Tako je na kraju i sve ostalo, od tada pa do moje 18te godine nikada niti jedan novcic nije uplacen u svrhu alimentacije od strane majke koja je po zakonu bila duzna placati. Moj otac koj je takoder umirovljeni branitelj se u par navrata kroz par godina javio policiji i sluzbi za socijalnu skrb s pitanjem u vezi neizvrsavanja duznosti drugog roditelja, nakon cega je uvijek dobio odgovor da se tu ne moze nista postic jer drugi roditelj zivi izvan drzave, a kako nema nikakve imovine na njeno ime u RH onda pogotovo ne mogu nista poduzeti. Ja sam se odeslio iz RH prije 2 godine te imam 26 godina. Nadam se da ste razumijeli moje pitanje, pa bi me zanimalo da li je sada prekasno za bilo kakvu potraznju i tuzbu te kakvi su vasi savjeti? Puno hvala.
×
×
 • Napravi novi...