Jump to content

AntoniaViki

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Da, tijekom trajanja braka, zatvoreno prije otprilike godinu dana.
  2. Poštovani, radi se o dugovima: -Dug poreza i prireza na dohodak -Dug doprinosa za obavezna osiguranja Molim Vas ako mi možete reći kako se na to gleda s obzirom na ovo što ste napisali?
  3. Poštovani, puno Vam hvala na pomoći! S poštovanjem, srdačan pozdrav.
  4. Poštovani, imam sljedeću situaciju. Pravomoćnim rješenjem o nasljeđivanju naslijedila sam česticu koja je izvanknjižno vlasništvo. U posjedovnom listu je upisan moj pokojni djed, a u izvatku iz zemljišne knjige piše da je 1/1 vlasnički dio druga osoba. Ona je upisana 1900.godine. Umrla je te njezini nasljednici nisu živi. Da li se savjetuje pokretanje posebnog ispravnog zemljišnoknjižnog postupka? Ako da, najljubaznije Vas molim za primjer i ako je ikako moguće za OBRAZAC PRIJEDLOGA za pokretanje zemljišnoknjižnog pojedinačnog ispravnog postupka. S poštovanjem, hvala Vam.
  5. Poštovani, molim Vas za pomoć i savjet. Poslodavac me nije obavijestio da sam u sklopu terenskog posla 2 sata boravila u prostoru s osobom koja je bila zaražena koronavirusom. Poslodavac je navedeno saznao 1 dan nakon terenskog rada, no nije me obavijestio. Obavijestio me nakon 10-ak dana, na ponižavajući način, ispred drugih radnika, koji su ostali u šoku zajedno sa mnom, jer nisu znali da me poslodavac nije obavijestio. Na pitanje poslodavcu zašto me nije obavijestio, izjavio je da je to učinio svjesno i s namjerom. Što biste mi savjetovali da učinim u vezi navedenog, da li postoji propis na koji se mogu pozvati? Kako da se zaštitim da ne dođe do istih postupaka poslodavca u budućnosti? Da li je poslodavac (bio) obavezan obavijestiti mene i druge radnike o izloženosti koronavirusu u sklopu radnog vremena? Hvala.
  6. Verona 2, puno hvala na odgovoru. Da li je da odgovor na sva postavljena pitanja tj. da li je na sva pitanja odgovor potvrdan?
  7. Poštovani, muž moje majke/moj očuh (nije moj biološki otac) je napravio puno dugova na različitim osnovama. On me nije posvojio već se oženio mojom majkom. Nema biološke djece. On nema imovine u vlasništvu. Živi u stanu koji je imovina moje majke. Tko je odgovoran za otplatu dugova očuha u slučaju njegove smrti ili teške bolesti? Je li moja majka kao supružnik nasljednik njegovih dugova? Jesam li ja kao pokćerka nasljednik dugova očuha u slučaju njegove odnosno majčine smrti te hoću li ja morati otplaćivati dugovanja? Da li naplata dugova može biti izvršena preko stana koji je u majčinom vlasništvu? Puno hvala unaprijed.
  8. Poštovani, ljubazno Vas molim za pomoć, odgovore na nekoliko pitanja u vezi razvoda i bračne stečevine: Da li je moja plaća, moj osobni dohodak od rada putem ugovora o radu bračna stečevina koja se u slučaju razvoda dijeli na pola? Da li su honorari putem autorskog ugovora i ugovora o djelu bračna stečevina koja se u slučaju razvoda dijeli na pola? Da li je novac koji se nalazi na mom osobnom tekućem, žiro i deviznom računu bračna stečevina koja se u slučaju razvoda dijeli na pola? Da li je stambena štednja otvorena na moje ime (otvorena prije stupanja u brak) bračna stečevina koja se u slučaju razvoda dijeli na pola? Da li je moja osobna mirovinska štednja (otvorena na moje ime) bračna stečevina koja se u slučaju razvoda dijeli na pola? Da li je bilo koja vrsta štednje otvorena na moje ime za vrijeme trajanja bračne zajednice bračna stečevina koja se u slučaju razvoda dijeli na pola? Puno Vam hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija