Jump to content

Rsnzr

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav. Krajem srpnja sam dobila riješenje o povratu poreza na osnovu rada. Kako novac jos uvijek nije na racunu, otisla sam na e poreznu i primijetila da je na eporeznoj vidljiv. Inferesira me hoce li to biti isplaceno u nekom momentu? Kako imam i lokal za koji uredno placam porez, receno mi je da ukoliko bude postojao dug po porezu za lokal (nema duga, uredno placam) da ce se podmiriti od toga povrata poreza. Valjda sad taj novac nece stojati tamo, u slucaju da ne platim porez, da imaju zalihu?!
  2. Hvala Vam. Drago mi je da je izvedivo. Dalja pitanja šaljem MUP-u.
  3. Hvala. Poslati ću upit mail-om i navesti relevantne podatke. Našla sam ovaj članak na internetu, mislim da isto piše i u narodnim novinama, pa sam zbog toga došla na tu ideju. Tri godine boravim tu, radim skoro dvije, ugovor za stalno imam, normalno osigurana itd..
  4. Poštovanje. Suprug i ja smo u braku 3 godine. Trenutačno smo u takvim odnosima da je sporazumna rastava moguća opcija. On je Hrvat, ja državljanka trećih zemalja. Privremeni boravak imam odobren prema osnovu sklapanja braka. Djece nemamo. Obzirom da će mi osnov za privremeni boravak nestati rastavom, da li bi se mogao tražiti boravak po osnovu stalnog zaposlenja koje imam ovdje u Republici Hrvatskoj? Da li bi u tom scenariju, u momentu kad bi podnijeli zahtjev za rastavu, ja trebala odmah podnijeti zahtjev za privremeni boravak uz ugovor o radu za stalno koji imam sa poslodavcem i prijaviti da smo u procesu rastave na MUP-u? Hvala. Lp
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija