Jump to content

Antonio101

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Od prvog dana smo protiv rješenja. Bilo je tu i povišenih tonova i svašta nešto. Usmeno smo rekli da ćemo se žaliti, razuvjeriti su nas ali ubrzo smo shvatili da smo pogriješili. Procedura nije poštovana, nisu nas obavijestili da će podnijeti zahtjev, jer mi na to sigurno nebi pristali, nisu nam dali na uvid mišljenja svih članova komisije, nisu nam objasnili koji su to individualizirani postupci itd.
  2. Da, ali u školi su odbili primiti žalbu jer po njima to nije za dobrobit djeteta, rješenje kao nije ništa strašno, to je samo da mu se pomogne, a zapravo mu je odmoglo, a to cijelo vrijeme tvrdimo. Ali kako kažu mi nismo stručnjaci pa ne znamo.....
  3. Moj sin trenutno pohađa 4 raz. O.Š. Prilikom upisa u 1 raz. školska psihologica zaključila je da je dijete hiperaktvno i neposlušno te smo obavili razne preglede, ustanovljeno je da nije hiperaktivan. Budući da je malo življi i da mu ponekad pažnju odvlače događaji iz okoline preporuka je bila da se prvih 6 mj. prati dječaka te da se onda odlučuje o rješenju. Nekoliko dana prije početka nastave na kućnu adresu dobivamo rješenje o individualizaciji i soc.pedagogu, odmah sam otišao u školu pitati što je to? Odgovor je bio: ništa se vi ne sekirajte, to je sve za dobrobit djeteta. Kad sam rekao da se želim žaliti jednostavno mi nisu dopustili. Kasnije sam shvatio da procedura uopće nije poštivana i ispalo je da smo mi bili u pravu kad smo tvrdili da će mu to samo naštetiti. Zbog neslaganja sa školom promjenili smo školu i sad je to manje više O.K. rješenje je još uvijek na snazi a on to iskorištava 1000 posto! Primjer: Ako ne napiše zadaću, ne iz neznanja nego namjerno jer mu se neda neće snositi posljedice jer ima rješenje. Ako se ponaša neprimjereno na satu zna da neće snositi posljedice jer ima rješenje. Dali je meni od strane prve škole uskraćeno ustavom zagarantirano pravo na žalbu?
  4. Imam ovrhu preko Fine zbog kredita. Zbog toga mi je banka ukinula minus po tekucem kojeg su prodali eos-u. Zadnja 2 - 3 mi. mi firma s preostalog iznosa skida 2000 in I uplacuje Eos-u jer im stalno dosaduju da ako tako ne postupe ce blokirati racun firme. Dali oni smiju (mogu) blokirati racun firme?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija