Jump to content

Torkul

Korisnik
 • Broj objava

  3
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Torkul

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Po meni kao laiku ako će ta služba u zemljišnim knjigama raditi u dobroj vjeri (ne praviti namjerno i bespotrebno probleme) onda moraju postupati po čl.163. Jer po meni ovaj članak i postoji da bi se ovakvi problemi rješavali a ne još i komplicirali.
 2. Poslušao sam vaš savjet i moj zahtjev je zaprimljen 25.09.2019.g. Danas sam dobio rješenje kojim se odbija moj zahtjev uz obrazloženje da nisam dostavio dokaz da ne mogu pronaći ovlaštenika odnosno njihovog pravnog sljednika i uz to se pozivaju na čl.116. ZZK-a. Riješenje je u prilogusc.bmp Kako ja dokazujem da ne mogu naći ovlaštenika ili njegovog slijednika????
 3. Dana 11.07.1988. god. na predmetnu nekretninu je uknjiženo založno pravo-intabulacija za osiguranje kredita u korist SFRJ -SAVEZNI SEKRETARIJAT ZA NARODNU OBRANU. Kredit je otplaćivan dok se nije razbuktao rat i dok je funkcionirao platni promet na nivou SFRJ (rujan ili listopad 1991.god.) Sama nekretnina je bila u zoni ratnog djelovanja (k.o. Biograd na moru). Može li mi netko savjetovati kako obrisati taj teret s obzirom da je isteklo 30 godina koliki je i bio rok otplate.
×
×
 • Napravi novi...