Jump to content

Ficek

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Ficek objavio

  1. Aha tako znaci, hvala puno Onda mozda imam neke sanse za smanjenje kazne haha
  2. Okej Policajac kad me zaustavio i vidio to sve reko mi je kao sam bio za to isto kaznjavan prije 3 i pol godine, ne znam oce li i jel moze sudac to vidjet zato pitam...
  3. Imam jos jedno pitanje, znaci ja sam zadnju kaznu imao prije 3 i pol godine cak i vise i ta kazna je isto bila kao i ova za alkohol i sad sam ja napisao zalbu i napisao sam da nisam kaznjavan jel to ispravno ili da napisem da nisam kaznjavan zadnje 3 i pol godine? Danas nosim zalbu pa zato pitam.
  4. Okej. Hvala vam puno decki, zivjeli vi meni!
  5. Hvala puno! Da napisem da nisam bio kaznjavan ili da napisem da nisam bio kaznjavan u zadnjih 3 godine? Bio sam u policijskoj stanici i rekli su mi da moram na cijenu od 2100kn platiti jos 500kn ne znam zasto tocno jer sam htio platiti 2100 odmah, ali sada sam se definitivno odlucio na zalbu
  6. Uredi hvala Prije 3 godine i 7 mjeseci sam dobio kaznu 700kn jer sam napuhao 0.79. I nakon 2mj mi je doslo pismo da ne smijem u iduca 3 mjeseca upravljati vozilom. A od tada nisam ni jednom bio kaznjavan.
  7. Dobar dan ljudi, Ovako, nocas sam napuhao 0.86 promila i umanjeno za 0.10 je bilo 0.76. Priznao sam odmah policajcu da sam popio 2 pive ali naglo i otisao doma ( popio sam ih 4 mislim i ne znam jesam se tu zeznuo ). Dobio sam kaznu u iznosu od 3000kn odnosno mogu platiti 2/3 kazne sto je 2000kn + 100kn sudskih troskova. Vozacka mi je oduzeta na 12h. U zadnje 3 i pol godine nisam bio kaznjavan. Prije 3 i pol godine sam ostai na 24h bez vozacke i napuhao 0.79 umanjeno za 0.10 je bilo 0.69 i sad ne znam jel mi se pametno zaliti na ovu kaznu ili nije? Sto vi mislite? Nisam se nikad zalio i ne znam kako to ide, bojim se da ne bi na kraju morao platiti kaznu u cijelosti od 3000kn. Mislim da sam sve rekao, cekam Vase odgovore i sto mislite da je pametno napraviti. Hvala Vam i ugodan dan zelim!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija