Jump to content

lawly24

Korisnik
 • Broj objava

  8
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Hvala puno na svakom savjetu i odgovoru!
 2. Znaci... Ne moram se onda previse brinuti ili? Sumnjam da cve dostavljac zateci nekoga na adresi, preostaje mi oglasna ploca koju pratim online unazad vec par dana. Kad vidim objavu tj ako ju. Vidim na e oglasnoj to se isto smatra kao danom."primitka". Ispricavam se sto imam previse pitanja, nisam nikad imao ovakvu situaciju pa ne znam kako bi se postavio ni. Sto. Ocekivati.
 3. Pozdrav. Opet imam pitanja... Sto se dogodi ako ne preuzmem taj sudski poziv drugi put (jer nisam u RH, nitko od ukućana nije doma u vrijeme dostave,...) kakva je daljnja procedura? Ce me trazit sud, mup ili tko vec? Raspitujem se jer stvarno ne znam sto bi ocekivao (ovo je sad ne vezano za punomoc)... Hvala Vam unaprijed!
 4. A tu punomoc mogu riješiti kako? Jer sumnjam da ako ce ici ponovna dostava da ce nekoga zateci doma jer svi rade ujutro kad postar nosi. I hvala Vam jos jednom!
 5. Pokušati će opet. Brat je bio na pošti ali mu je gospođa odbijala dati istu. Samo mu je rekla o cemu se radi i da ne moze njemu dati nista...
 6. Hvala Vam na brzom odgovoru! Da li postoji mogucnost da se ta posiljka preuzme od strane druge osobe?
 7. Podnio prigovor u roku. Dobio ceduljicu iz poste. Posto nisam trenutno U RH brat je probao otici na postu sa kopijom osobne, no gospođa mu je rekla da mu ne moze dati jer je rijec o parnicnom postupku. Sto to znaci? Prigovor mi nije uvazen? Sto dalje 🙆🏻‍♀️ hvala!
 8. Jučer sam podigao u pošti Rješenje o ovrsi od 13.09.2019. od javnog bilježnika M.Č. Bjelovar. Prijedlog za ovrhu piše odvjetničko društvo iz Osijeka Zec i partneri sa danom 11.09.2019 putem ovrhovoditelja A1 HRVATSKA. Piše da uvidom u poslovne knjige vide dugovanje od 854 kune s pripadajućim kamatama. To se odnosi na račune: - 12.mj. 2017; te - 1. i 2.mj. 2018. godine. Imam sve potvrde plaćanja (tako i ovo) i iznosi na mojim računima ni malo se ne poklapaju sa iznosima koji su oni naveli za navedene mjesece. Uz taj njihov prijedlog na zadnjoj str. nalazi se rješenje o ovrsi na tem
×
×
 • Napravi novi...