Jump to content

Peric_025

Korisnik
 • Broj objava

  19
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Peric_025

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Pozdrav,naime prije 4 mjeseca mi je stigla kazna u kojoj pise rjesenje,da moram platiti kaznu u iznosu od 4000 kn,na 4 rate...+oduzimanje vozacke na 3 mjeseca...za oduzimanje vozacke mi pise da zabrana stupa na snagu kada otplatim cijelu kaznu,znaci nakon 4 mjeseca...danas sam platio zadnju ratu i sada me zanima,kada mi stvarno stupa zabrana? Odmah danas? Ili na koji nacin mogu saznati? Meni je u cilju da mi što prije zabrana stupi na snagu,pa me zanima kakav je postupak
 2. Znaci sigurno je ako platim 2/3 u 4 rate da se u potpunosti riješavam kazne?
 3. Mozete malo bolje pojasniti,ne mogu bas pohvatati? Imam pravo na 4 rate to platiti.
 4. Pozdrav,stigla mi je kazna...pa ako bi mi mogli pomoci s ovim placanjem,odredeno mi je 6000kn na 4 rate...sada me zanima,spominje se ovo placanje 2/3 tj.3900kn...e sad pitanje je,ako ja platim te 2/3 u 4 rate smatra li se da je kazna u potpunosti placena? Prilazem fotografije ispod,hvala i LP.
 5. Bila je jedna objava u kojoj je neki gosp. Napisao da je postupio isto tako kako ste sada meni rekli,i da mu je na kraju dosla kuci kazna za nedavanje podataka,te kazna na njegovo ime za pocinjeni prekrsaj "prekoracenje brzine",jer je on vlasnik vozila.
 6. Sigurno ne provjeravaju? Da mi kasnije ne bi dosla i kazna za npr. Lazni iskaz ili da mi kaznu napisu kao i za nedavanje imena osobe itd.
 7. Mogu li napisati da je sestra vozila,provjeravaju li oni to? Posto ja vec imam takav prekrsaj
 8. Pozdrav,ovo su poslali sestri,jel ja mogu s tim otici i platiti odmah kaznu?
 9. Vidim sada...Moze li ona platiti odmah kaznu? U roku od 3 dana od primitka tih dokumenata?
 10. A zbog cega zabrana upravljanja? Nije po meni to za zabranu,ili?
 11. Mogu li oni na sudu vidjeti tko je vozio?
 12. Auto je na sestri,to je dobila da.
 13. Pozdrav,kamera me snimila 105 u ogranicenju 70...kuci mi je stiglo pismo u kojem pise kazna od 3000 do 7000. Zanima me sto i kako dalje? Mogu li odmah platiti 2/3 od 3000?(ili koliko vec?) Ili se moram zaliti pa onda placanje 2/3 nakon sto mi sud odredi kaznu.Lp.
 14. Pozdrav,naime uslikala me kamera dok sam vozio izmedu 110-120,a ogranicenje je bilo 70...koliku kaznu mogu ocekivati?
×
×
 • Napravi novi...