Jump to content

Peric_025

Korisnik
  • Broj objava

    26
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Peric_025 objavio

  1. Pozdrav, naime idem na more ove godine motociklom... Preko stare ceste, na putu mi je otprilike 30ak kamera... Zanima me kada bi ja brojeve tablice preljepio nekakvom trakom... Za koju kaznu bi me teretili,te koliko bi ona iznosila(ako bi me zaustavili) ... Kada sam pričao s kolegom policajcem i pitao ga što je najbolje... Predložio mi je tako nešto(jer kaže:"nismo mi ludi da ne shvacamo tvoju laž, kada bi rekao da ti je tablica otpala...") Naravno, to bi učinio samo zato da mi put od 5 sati ne bi trajao 13...ne zbog divljanja nikakvog nego prosječne brzine od otprilike 80 kmh
  2. Zabrana upravljanja za taj prekrsaj je 3 mjeseca? Ta 2 prekrsaja su mi jedina, da naglasim...
  3. Bodova 0 imam sada(za prosli prekrsaj sam ih dobio 6..(110kmh u naselju) ... Čuo sam kada dobijem zabranu npr za B kategoriju da mi oduzimaju sve one "slabije" kategorije... Sto se odnosi na A2... Ima li u tome istine...? I mogu li ja gdje provjeriti kada mi je bila pravomoćna odluka za prosli prekršaj?(papire sam te sve pobacao...) Hvala na odgovorima i pomoći..
  4. Lp... Naime prije tjedan dana sam došao s terena i odmah svratio do kafića u gradu... Tamo sam popio popio koju čašu viška, te kada sam krenuo kući, zvao sam taxi da me pokupi pred šoping centrom (jer sam bio s vozilom od firme, pa sam mislio premjestiti to vozilo do tamo, da firma ne dobije kaznu za parking) Da situacija bude smiješna, došao sam do tog šoping centra ugasio vozilo, krenuo izlaziti,a do mene se odmah parkirala patrola i zaustavili me pri izlasku iz vozila... Da skratim priču napuhao sam 1,27 s tolerancijom 1,17 (Mladi sam vozač (21) ) Zanima me sada, prije 2,5 godine sam kažnjen s oduzimanjem vozacke na 3 mjeseca(brzina) da li se to briše i da li mi se ovaj novi prekršaj gleda kao prvi (ili kao da nisam prije kažnjavan) ako je proslo vise od 2 godine od svakog prekršaja... I ako vam nije problem mi reći što da očekujem za novčanu kaznu i kakvu mjeru oduzimanja vozačke(bez i sa žalbom) Te me zanima prenosi li se zabrana na moje ostale kategorije (C, CE, A2)
  5. Smijem li voziti skuter kada mi oduzmu B kategoriju?
  6. Ja sam placao na rate kaznu...pa mi nije oduzeta kada je bila presuda...sada mi je oduzeta kada sam je otplatio(danas)...hoce li mi uopce ikakva obavjest doci?
  7. Pozdrav...zanima me dali zabrana krece od onog dana kada meni pismo dode kuci s obavijesti o upisu zabrane? Jer kada danas odem na mup pise mi da je oduzeta,pa me zanima da li imam jos par dana fore dok mi ne dode pisana obavijest na adresu...Lp
  8. Pozdrav,naime prije 4 mjeseca mi je stigla kazna u kojoj pise rjesenje,da moram platiti kaznu u iznosu od 4000 kn,na 4 rate...+oduzimanje vozacke na 3 mjeseca...za oduzimanje vozacke mi pise da zabrana stupa na snagu kada otplatim cijelu kaznu,znaci nakon 4 mjeseca...danas sam platio zadnju ratu i sada me zanima,kada mi stvarno stupa zabrana? Odmah danas? Ili na koji nacin mogu saznati? Meni je u cilju da mi što prije zabrana stupi na snagu,pa me zanima kakav je postupak
  9. Znaci sigurno je ako platim 2/3 u 4 rate da se u potpunosti riješavam kazne?
  10. Mozete malo bolje pojasniti,ne mogu bas pohvatati? Imam pravo na 4 rate to platiti.
  11. Pozdrav,stigla mi je kazna...pa ako bi mi mogli pomoci s ovim placanjem,odredeno mi je 6000kn na 4 rate...sada me zanima,spominje se ovo placanje 2/3 tj.3900kn...e sad pitanje je,ako ja platim te 2/3 u 4 rate smatra li se da je kazna u potpunosti placena? Prilazem fotografije ispod,hvala i LP.
  12. Bila je jedna objava u kojoj je neki gosp. Napisao da je postupio isto tako kako ste sada meni rekli,i da mu je na kraju dosla kuci kazna za nedavanje podataka,te kazna na njegovo ime za pocinjeni prekrsaj "prekoracenje brzine",jer je on vlasnik vozila.
  13. Sigurno ne provjeravaju? Da mi kasnije ne bi dosla i kazna za npr. Lazni iskaz ili da mi kaznu napisu kao i za nedavanje imena osobe itd.
  14. Mogu li napisati da je sestra vozila,provjeravaju li oni to? Posto ja vec imam takav prekrsaj
  15. Pozdrav,ovo su poslali sestri,jel ja mogu s tim otici i platiti odmah kaznu?
  16. Vidim sada...Moze li ona platiti odmah kaznu? U roku od 3 dana od primitka tih dokumenata?
  17. A zbog cega zabrana upravljanja? Nije po meni to za zabranu,ili?
  18. Mogu li oni na sudu vidjeti tko je vozio?
  19. Pozdrav,kamera me snimila 105 u ogranicenju 70...kuci mi je stiglo pismo u kojem pise kazna od 3000 do 7000. Zanima me sto i kako dalje? Mogu li odmah platiti 2/3 od 3000?(ili koliko vec?) Ili se moram zaliti pa onda placanje 2/3 nakon sto mi sud odredi kaznu.Lp.
  20. Pozdrav,naime uslikala me kamera dok sam vozio izmedu 110-120,a ogranicenje je bilo 70...koliku kaznu mogu ocekivati?
  21. Hvala puno @drot13,vas angazman na ovoj stranici je za svaku pohvalu!!! Veliki pozdrav
  22. Smanjenje kazne iznad 3000 kn ili da ce mi kazna biti iznad 3000? Hvala na odgovoru.
  23. Pozdrav.. Naime vozio sam 117km/h u naselju gdje je ogranicenje 50km/h...policajac me zaustavio i napravio svu proceduru...napisao mi je kaznu,10 000kn i 3 mjeseca bez vozacke dozvole...ja sam to potpisao tako da priznajem krivnju....Sada me zanima...Predao sam zalbu i kojoj priznajem krivicu i iskreno se kajem,ali trazim smanjenje kazne zbog svoje situacije...Prije toga sam samo jednom kaznjen za ne koristenje pojasa(To sam isto napisao u zalbi)... Sada me zanima,koji je najvjerojatniji scenariji moje kazne tj. Hoce li mi ju umanjiti i otprilike za koliko...(znam da sve ovisi do sudca itd itd.) Ali mene zanima okvirno,da se znam makar malo pripremiti! Hvala i LP.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija