Jump to content

Sunflower__

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Sunflower__

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Pozdrav, imam pitanje vezano za korištenje starog godišnjeg nakon dugotrajnog bolovanja (ne radi se o porodiljnom). Na bolovanje sam otišla 17.12.2018. i tu su mi je ostalo cca 13 dana godišnjeg od kojih cca 8 dana prelazi u 2019. godinu. Također, nisam iskoristila nikakav godišnji u 2019. što mi je jasno da ću taj dio iskoristiti kada završim bolovanje. Mene zanima da li je meni godišnji iz 2018. godine propao? Da li je poslodavac bio nužan isplatiti ga? Da li imam uopće pravo koristiti ga nakon povratka s bolovanja u 11.-om mjesecu ove godine? Hvala puno!
 2. Hvala na odgovoru. Pa htjela bih snimku zbog toga što je žena nasrnula na mene fizički. Jer sam bila sama i u tom trenutku nisam znala odreagirati. To je uostalom jedan od razloga. Proklizala sam jer se nepropisno prestrojavao, jesam trebala stisnuti gas? Ne osjećam se krivom u ovom slučaju, samo jadnom zbog tog luđačkog napada od osobe koja nije bila za volanom.
 3. Pozdrav, na križanju Slavonske i Siniše Galavaševića dogodio mi se kontakt s vozilom koji se nepropisno prestrojavao bez ikakve signalizacije gdje sam ja u tom trenutku naglo zakočila ali obzirom na kišu i uvjete koji su bili na cesti moje vozilo je proklizalo te smo se udarili. Žena koja nije bila vozač i koja je sjedila na stražnjem sjedalu je izašla iz vozila te me krenula verbalno vrijeđati a zatim fizički krenula na mene i šakom udarila u auto na što sam ja otišla jer sam se, da prostite us**la, dok je vozač nju smirivao i meni govorio da je sve okej. Naime, kasnije sam vidjela da na mom vozilu naprijed postoji udubljenje koje nisam odmah vidjela, valjda od šoka. (prva ‘prometna’ mi je ovo bila) Zvala sam policiju i grad Zagreb za kamere na semaforu no i policija i grad Zagreb kažu da to nisu njihove kamere. Da li netko zna kako doći do snimki tih kamera? Hvala puno!
×
×
 • Napravi novi...