Jump to content

Marina Loncaric

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nije banka pokrenula vec njihovi odvjetnici.Ja sam trenutno van Hr radim par mj kako bi to mogla otplatiti do kraja jer mi je rata sada 400e i sada se bojim da mi nebi sjeli na racun na koji ovdje primam placu.
  2. Nemam dokaze o sklapanju ugovora o otplatnom planu jer su mi to predlozili telefonski.Imam sve uplatnice na B2 Kapital do sada sto sam uplatila.Poslali su mi nalog o ovrsi u 3mj i nakon toga smo dogovorili otpl plan ali sve putem telefona.Isto tako mi je njihova djelatnica garantirala da ce se ovrha zaustaviti jer je to bio samo prijedlog jer sam uplacivala po njima pre male iznose i moram povecati uplatu sto sam i ucinila. Ovrha je sjela na finu sada 23.09.
  3. Postovani, Imam dug po tekucem racunu PBZ banke koji je preuzeo B2 KAPITAL. Otplatila sam skoro cijeli dug po dogovoru s B2 i otplatnom planu koji su mi predlozili i u meduvremenu su mi njihovi odvjetnici nakov 2 mj poslali ovrhu na banku i terete me naravno za cijelokupan dug. Kada sam se obratila B2 K oni uporno tvrde da mi nisu oni blokirali racun mada imam dokaze sa FINE da jesu. Znaci uz to sve mi povecavaju dug za odvjetnicke troskove i troskove Fine. Molim vas sto trebam napraviti da mi priznaju blokadu i da mi odbiju te nastale troskove. Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija