Jump to content

mimi1896

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dug u A1 prijasnji VIP kad smo pitali u fini za stanje svih ovrha tocno nam je receno kolko je otpisano i koliko je ostalo za platiti i da su sve ovrhe dosadasnje zatvorene. Zbog toga nam nije jasno kako nam je sluzbenica rekla da je sve rijeseno i placeno i nakon toga ponovo dobijemo na naplatu ovrhu koja je prije godinu dana bila rijesena. a pod to rijesena ne znam sta tocno je poduzeto (povucena/placena/ili otpisani dug) to su rijeci sluzbenice iz fine. Nama je sluzbenica rekla samo koji je ukupan iznos svih dugova.
  2. pozdrav imam pitanje dal se neko susreo a ovim slucajem. Dakle imali smo ovrhe na fini i kad smo skupili novce a to je bilo prije godinu dana otisli smo platiti sve dugove po ovrhama. u fini su nam rekli da nam je dug s 21 000,00 kn smanjen na 5 800,00 kn u otpisu dugova i receno nam je da je to ukupni iznos svih ovrha pokrenutih. Platili smo sve odjednom kad bi nakon 6 mjeseci dosle dvije plave koverte kako dugujemo jos 8 600,00 kuna po starim ovrhama. Te dvije ovrhe su bile povucene pa nakon otpisa dugova ponovo pokrenute sa svim kamatama i troskovima za 8 godina koliko je stara ovrha. Je li moguce da su tako pokusali izbjeci da i se potrazivanje otpise? I mozemo li nesto poduzeti povodom toga?
  3. Pozdrav, dostavom tuzbe duzan sam odgovoriti pismenim putem na nju. Radi se o povecanju alimentacije za 600 kuna za koje ja nemam mogucnosti. Ja boravim i radim u Njemackoj dok je djete kod majke u Hrvatskoj. Pa me zanima dali mogu bez odvjetnika sastaviti odgovor gdje cu priloziti sve papire o primanjima i rashodima koje imam ili ipak moram angazirati odvjetnika?
×
×
  • Napravi novi...