Jump to content

mali15

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. mali15

  Uporabna dozvola

  Otkup dijela parcele je svakim danom sve manje vjerovatnija opcija. Susjedna parcela je polje, nema zagrada. Pitao sam jel to ogranicenje zbog pozarnog puta ili nesto tako, jer moja parcela ima pristup putu s dvije strane. Odgovor je bio negativan, samo GUP. Problematicno osim tih 3 m nije nista. Tocno je ovo sto se rekli da moze i na 1 m, ali kao sto pise u prvom postu, ne moze na dvije suprotne mede biti na 1 m (npr sjeverna i juzna) ovo zadnje ne znam ni gdje, ni kod koga, ni kako bih napravio, a vjerujem da je sansa za to manja od dobitka na lotu.
 2. mali15

  Uporabna dozvola

  Dobro, fokus je otisao krivo, pak bih ovu situaciju volio rijesiti "mirnim" putem, pa ako netko ima jos kakvu ideju.... Ako ne, zahvaljujem na dosadasnjoj raspravi.
 3. mali15

  Uporabna dozvola

  Navodno ne bi promjenila nista susjedova suglasnost, koji je on voljan dati, jer nije problem susjed nego GUP. Znaci, svima je dopusteno grijesiti, a mali covijek placa, u ovom slucaju ja? imam li kakve osnove za tuzit arhitekta? Jednostavno ne znam kako izaci normalan iz ove situacije.
 4. mali15

  Uporabna dozvola

  Ima li mi spasa, ili da ovaj prazan topic negativno protumacim?
 5. Pozdrav, Gradio sam i izgradio dvije garaze uz obiteljsku kucu. Jednu prosirenje stare garaze i drugu novu. Kada sam ulazio u cijelu investiciju informirao sam se u uredu za izgradnju (ili kako je vec puno ime) da li smijem graditi na udaljenosti 1m od međe. Dobio sam potvrdni odgovor no nemam dokaza o tome jer je bio cisto usmeni razgovor. Angazirao sam ovlastenog arhitekta koji je izradio projekt za te dvije pomocne gradevine koji nije trebalo nigdje predavati. Geodetski elaborat je predan u katastar, prijavljena gradnja i sve sto sam dobio informaciju da trebam napraviti sam
×
×
 • Napravi novi...