Jump to content

elektro_majstor

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Lijep pozdrav svima! Da ne otvaram novu temu, ovdje ću napisati problem u kojemu se nalazim s obzirom da je tema javno snimanje i nadam se da će te mi vi uspjeti dati savjet što se može ili ne može učiniti. Prije određenog vremenskog perioda(10ak dana) sjedio sam unutar automobila gdje se iznenada pojavila osoba sa mobitelom i počela snimati s ceste suputnike i mene kako sjedimo u autu. Tijekom snimanja, dotični snimatelj izgovorio je niz gnjusnih neistina koje smo kao mi njemu uputili gdje nas je baš pošteno oblatio, zbog kojih sam na kraju završio na ispitivanju u policiji gdje me policija nakon drame pustila jer su ustanovili da je scenarij očito uigran. Ono što je problem ovog događaja je što je taj video objavljen na javni servis Youtube zajedno sa snimateljevim live monologom. Na snimci se vidi da smo suputnici i ja u pitanju gdje smo nakićeni baš gnjusnim neistinama, a naročito ja. Zanima me što učiniti, komuniciram s Youtube-om da se taj videozapis makne, međutim sumnjam da ću uspjet. Za privatnu tužbu nemam jer sam student, a dotičnoj osobi se ne želim privatno javiti jer vrlo vrlo je mala šansa da će svojevoljno maknuti video. Unaprijed hvala!
  2. U zapisniku je navedeno tih 15min, ali praksi nije provedeno. Isplati li se to isticati onda?
  3. Pozdrav sivko i hvala na brzom odgovoru. Ima jos jedan problem u svemu tome sto sam naveo i prijasnjem postu. Naime nikako mi ne ide u glavu da sam nakon tri 0.5l piva u periodu od 4-5h napuhao 0.61 g/kg. Prije nekih 2 godine kada sam imao 85kg( sada imam oko 100kg) testirao sam se na prijateljevom dregeru iz njegove firme koji je uredno atestiran i nakon također 3 piva od 0.5l i 2 vodke od 0.03l sam imao 0.59 g/kg, a taj put sam pića popio u znatno kraćem roku. Jednostavno mi nije jasno, je li imalo utjecaj na sve to sto je zadnje piće popijeno doslovno 5min prije zaustavljanja. Mislim ovo sad sve sto pisem mogu objesit macku o rep jer nemam s cime to dokazat. S famoznih 15min su me bas preveslali, jer nisam ni znao da imam tu mogucnost.
  4. Pozdrav ekipa!Prije dva dana dobio sam kaznu za voznju u alkoholiziranom stanju. Napuhao sam 0.61 u konačnici sa tolerancijom 0.51 promila. Kazna u iznosu od 3000kn i 1mj. bez vozačke.U zapisniku koji sam dobio nije naveden svjedok, zapisnik nije pečatiran i postoji greška vezana za vrijeme ispitivanja. Naime, u obveznom prekršajnom nalogu piše da sam kriv od 2:30h u noći, a u zapisniku o alkotestiranju piše da sam alkotestiran u 2:45h u noći. Postoji li šansa da obvezni prekršajni nalog padne jer se vrijeme ne poklapa, navedeno je da sam kriv prije nego što sam alkotestiran.Molim da mi napisete isplati li se pisati prigovor na temelju navedenih stavki, ako ne idem onda drugom solucijom da nikad nisam kaznjavan itd...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija