Jump to content

seherezadaaa

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O seherezadaaa

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Hvala. U slucaju darovanja sam cula da mogu naknadno iskrsnuti komplikacije i rizik ako darovatelj ima nasljednike ( ugovor o darovanju uz stupanje u posjed, bez stupanja u posjed, solemnizacija). Moram priznati da mi to nije bilo jasno. Mozete li mi to pojasniti? Za opciju zajednicke prodaje sam upoznata, ali taj cin nije jos u fazi realizacije.
 2. Kuca u ZK ima 3 suvlasnika. 8/10 vlasnica koja je preminula. Po 1/10 su vlasnici dvoje djece. Oporukom je majka ostavila svojih 8/10 jednom djetetu (AA) koje se u zemljisniku vodi pod imenom (deminutiv) koji se razlikuje imena na OI u dva slova. Drugo dijete (BB) nije stvarni vlasnik 1/10 niti polaze pravo na to. Zanima me kako stanje u ZK dovesti da odgovara pravom, odnosno da dijete AA koje je kucu dobilo u nasljedstvo bude vlasnik 1/1, odnosno da je moze prodati. Drugo dijete ne namjerava stvarati probleme, potpisat ce svaku vrstu dokumenta za ispravak ukn
 3. Poštovani, Je li moguće postaviti kontejner (bez strujnog i vodnog priključka) na zemljište u građevinskoj zoni bez traženja dozvola? Kontejner ne bi služio za stanovanje nego kao privremeno spremište stvari.
 4. Kakav je postupak da Elektra izmjesti elektroenergetske kabele s pročelja stambene zgrade. Navedene instalacije smetaju održavanju i obnovi zgrade.
×
×
 • Napravi novi...