Jump to content

lilly123

Korisnik
 • Broj objava

  7
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O lilly123

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Postovani, Zanima me koliko dugo treba proci od deblokade mog racuna zbog neplacenih prometnih kazni da bih bio kreditno sposoban za hipotekarni kredit?
 2. lilly123

  Iznuda i prijetnja

  Mislim da sam krivo postavio pitanje? Pitanje je da li moji dokazi koji imam su dovoljno jaki da dode do spora i da ga dobijem u konacnici? Jer drugih dokaza nemam.
 3. lilly123

  Iznuda i prijetnja

  Whatsapp razgovori su prijetecih sadrzaja, gdje sam ja toj osobi u vise navrata dao odredeni iznos novaca za prevaru sa mailova ali nemam pisanih dokaza da sam dao novac. Imam samo prijetnje par mjeseci nakon predaje novca koja je bila u svibnju, ali pisani trag o davanju novca nemam. Da li imam temelje za tuzbu?
 4. lilly123

  Iznuda i prijetnja

  Postovani, Dakle dokaze koje imam u pisanom tragu sa lazne email adrese gdje se taj netko predstavljao da je netko drugi u svrhu laziranja posla kako bi se financijski okoristio, takoder naglasavam da ta email adresa vise ne postoji, ne mogu upotrijebiti kao adekvatan dokaz? A sto se tice poruka sa whatsapp koje su slane sa stvarnih brojeva ali se nitko nije njima okoristio financijski, da li se one mogu uzeti kao dokaz za iznudu i kojem krivicnom djetu to pripada?
 5. lilly123

  Iznuda i prijetnja

  poštovani, a što je kraći rok? proslo je već 5 mjeseci. također me zanima da li su adekvatni dokazi poruke na whatsapp i email adrese koje su poslane sa laznog profila gdje nema dokaza da se osoba finanncijski okoristila, dakle ima samo dokaze da se prijetila i lazno predstavljala, tj glumila posao u svrhu financijske koristi?
×
×
 • Napravi novi...