Jump to content

kk98

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. hvala vam na odgovorima ali sobzirom da mi je ova situacija jako strana imam jos nekoliko pitanja 1. kolike su šanse da dobijem lječenje umjesto novčane kazne? 2. sa nekoliko strana mi je rečeno da uz poziv na sud mi se moze odrediti testiranje prije samog sudenja , je li to istina? 3. ako je istina, ili ako mi se propiše lječenje, što u sučaju da mi je test pozetivan na THC? 4. ako na sudu spomenem da imam takva i takva promanja i da sam podstanar, ali prijavljena sam na adresu od tete, može li mi to stvoriti dodatne probleme?
  2. sad sam zvala sud, i rečeno mi je da policija prvo šalje optužni prijednog s pripadajućom novčanom kaznom i ako priložimo žalbu da tek u tom slučaju idemo na sud. A policajac mi je izričito rekao da ću dobiti poziv na sud na koji se moram odazvati.
  3. Poštovanje, zaustavljena sam neku večer te dobrovoljno predala četiri komada izlomljenih tableta nalik na MDMA. Zanima me zašto mi nije ponuđena novčana kazna već je podignut optižni prijedlog i moram na sud. rečeno mi je također da moram davati uzorak urina za sud. zanimaju me mogući ishodi.
×
×
  • Napravi novi...