Jump to content

andrea2310

Korisnik
 • Broj objava

  3
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O andrea2310

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. @KarloR meni je ovo isto bio prvi prekršaj te sam također nezaposleni student. Ja sam išla kod odvjetnice, ponijela prekršajni nalog što sam dobila i rekla to da studiram i da sam nezaposlena te da mi je vozačka potrebna jer putujem na fakultet. Prigovor je ona sastavila i poslala. Još je rekla da kod prvih prekršaja većinom uvaže prigovor i zabrana se ukine. Meni nisu ukinuli u potpunosti nego su smanjili na najmanju moguću jer sam napravila teži prekršaj. Svakako uloži prigovor, ali što napisati možda najbolje da se posavjetuješ s nekim stručnim.
 2. Pozdrav! Imala sam prometnu u 2.mjesecu, dobila kaznu (5000 kn i dva mjeseca zabrane upravljanja B kategorijom) i uložila prigovor. Jučer mi je stigla presuda da je prigovor prihvaćen i smanjili su mi zabranu upravljanja na mjesec dana. Na kraju piše da na ovu presudu nemam pravo žalbe. Zanima me kada mi kreće teći ova zabrana jer nigdje u presudi ne piše. Zvala sam i policijsku postaju i rekli su da oni samo mogu reći jesam li pod zabranom ili ne, što mogu provjeriti i na internetu na stranicama MUP-a. Kada unesem serijski broj vozačke piše da je važeća, nigdje se ne spominje da sam pod zab
 3. Danas mi je stigla obavijest o počinjenom prekršaju prije dva mjeseca i kazna u iznosu 1000 kuna. Mogu platiti pola kazne u roku tri dana te moram policijskoj postaji (PGP KORENICA) dostaviti dokaz o uplati novčane kazne. Zanima me moram li to osobno odnijeti u postaju, mogu li poslati preporučeno poštom (poslali su adresu za dostavu podataka vozača ako ne platim u roku 3 dana) ili mailom. Živim dosta dalje od Korenice pa mi se osobno ne isplati ići, a nigdje nisam naišla da su moguće druge opcije.
×
×
 • Napravi novi...