Jump to content

andrea2310

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. @KarloR meni je ovo isto bio prvi prekršaj te sam također nezaposleni student. Ja sam išla kod odvjetnice, ponijela prekršajni nalog što sam dobila i rekla to da studiram i da sam nezaposlena te da mi je vozačka potrebna jer putujem na fakultet. Prigovor je ona sastavila i poslala. Još je rekla da kod prvih prekršaja većinom uvaže prigovor i zabrana se ukine. Meni nisu ukinuli u potpunosti nego su smanjili na najmanju moguću jer sam napravila teži prekršaj. Svakako uloži prigovor, ali što napisati možda najbolje da se posavjetuješ s nekim stručnim.
  2. Pozdrav! Imala sam prometnu u 2.mjesecu, dobila kaznu (5000 kn i dva mjeseca zabrane upravljanja B kategorijom) i uložila prigovor. Jučer mi je stigla presuda da je prigovor prihvaćen i smanjili su mi zabranu upravljanja na mjesec dana. Na kraju piše da na ovu presudu nemam pravo žalbe. Zanima me kada mi kreće teći ova zabrana jer nigdje u presudi ne piše. Zvala sam i policijsku postaju i rekli su da oni samo mogu reći jesam li pod zabranom ili ne, što mogu provjeriti i na internetu na stranicama MUP-a. Kada unesem serijski broj vozačke piše da je važeća, nigdje se ne spominje da sam pod zabranom, ali uneseni su mi bodovi koje sam dobila zbog ove prometne. Može li mi netko reći kako da saznam od kada sam pod zabranom?
  3. Danas mi je stigla obavijest o počinjenom prekršaju prije dva mjeseca i kazna u iznosu 1000 kuna. Mogu platiti pola kazne u roku tri dana te moram policijskoj postaji (PGP KORENICA) dostaviti dokaz o uplati novčane kazne. Zanima me moram li to osobno odnijeti u postaju, mogu li poslati preporučeno poštom (poslali su adresu za dostavu podataka vozača ako ne platim u roku 3 dana) ili mailom. Živim dosta dalje od Korenice pa mi se osobno ne isplati ići, a nigdje nisam naišla da su moguće druge opcije.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija