Jump to content

valkec

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je valkec objavio

  1. Na polici od starog motor a koji je prodan ove godine i osiguran imali smo i osiguranje suputnika i zastitu bonusa. Pretpostavljam da zaštita bonusa ide po osobi a ne vozilu. Po ovome bi problem mogao imati bivši vlasnik koji nije osigurao putnika ako ja trazim odstetu sa te police.
  2. Imala sam prometnu kao suvozač na motociklu sa suprugom. Motor smo kupili Ove godine te je polica bila važeća od prošlog vlasnika ali nitko nije skuzio da nije osiguran suvozač. Suprug nije ozljedjen ali ja sam imala puknuće bedrene kosti, hospitalizirana, pločica, šarafi trajno. S obzirom da zapisnik nije gotov a i bit Ce utvrdjivanja tko je kriv .nije bilo alkohola ni prekoračenja brzine. Naglo kočenje ispred nas bez razloga gdje sam ja preletjela na cestu. Kako sad postupiti tj kome podnijeti zahtjev za odstetni. Kakva je procedura ako je podijeljena odgovornost.
  3. Imali smo prometnu sa motociklom na križanju Horvaćanska i Savska. Tamo semafor ne radi već su treptajuća žuta svjetla zbog tramvaja .Preko ceste je stajao policajac na motoru a u krajnjoj desnoj traci kombi sa interventnom policijom. Decko ispred nas se uplašio da mu se pali crveno i još k tome vidio policiju te doslovno stao na mjestu naglim kočenjem. Bila je gužva i mi smo se spuštali sa mosta. Brzina nije bila ni 40 km, alkohola nije bilo. Suprug je kočio ali nije uspio stat vec smo se zabili u zadnji kraj gdje sam ja preletjela preko supruga i slomila bedrenu kost. Kakva je praksa sa odgovornošću s obzirom da smo se mi zabili ali isto tako decko je pred policajcima koji su odmah došli cijelo vrijeme ponavljao da nije htio, da se uplašio. Klinac nije iz Zagreba i nema iskustva u gradskoj vožnji. Svaki savjet dobrodošao.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija