Jump to content

grom73

Korisnik
  • Broj objava

    63
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. Kod mene je isti slučaj kao i na linku "tema" s time da ja imam Riješenje opčinskog suda koji šaljem:
  2. Imam ime, prezime i adresu,terete ga po čl.53. st. 5 ZOSPNC prekoračenje od 25km/h više od dozvoljenog.Slikala ga kamera ali ga nisu zaustavili.
  3. Zanima dali ja kao vlasnik automobila plačam kakvu kaznu zato šta sam posudio automobil Ruskom državljaninu,koji je u međuvremenu prekoračio brzinu,a sada mi je tek došla obavijest, a on se u međuvremenu vratio za rusiju??Naime trebao bih staviti njegove podatke na onaj papir sa podacima o vozaču,ili da jednostavno ja platim tu kaznu za prekoračenje??
  4. Naime radi se o sljedećem:Hanžeković i partneri pokreču ovrhu 2008 godine, zbog dugovanja. U međuvremenu sam namirio veči dio glavnice i sudske troškove. 2011 godine dobijam riješenje od suda da se ovrha obustavlja zbog ne predlaganja ovrhovoditelja o riješavanju daljnjeg postupka!!Prije 20 dana Hanžeković šalje ponudu da platim ostatak glavnice od 78 kuna i 610 kuna troškove postupka.Pitanje je dali mogu ponovo pokrenuti ovrhu na preostali dio glavnice,ili šta da radim???
  5. Možete li mi molim vas pojasniti šta znači "promjena sredstva ovrhe".Dali je to propis kamate ili??????????Dali to vrijedi ako ja nisam na kučnu adresu dobio nikakav dokumenat o ovrsi???
  6. Vidim da je ova tema jako slična mom slučaju.Naime ja sam bio u t.centru i ljepo mi ljudi kazu tamo da imam neki dug iz 2004 godine.I saznam ja preko t comove stranice na fejsu broj neke izrazito neljubazne službenice koja utvrđuje da imam 2 predmeta.Jedan potpuno otplačen iz 2009 godine i ovaj iz 2004 otvoren sa dugom od 330 kuna.I naravno vidi sudske troškove 900 kuna,kamate do otplate glavnice i još čuda neka ali mi nije htjela ništa više reči nego me upučuje na odvjetnički ured Hanžeković i partneri.Več 2 dana pokušavam dobiti ured ali bezuspješno.I sad mene zanima:OBZIROM DA NISAM DOBIVAO NIKAKVE OBAVJESTI,NIKAKVA OVRHA MI NIJE LEGLA NA PLAČU,KAKO JE MOGUČE DA MI SE ODVJETNICI NISU JAVLJALI ILI SJELI NA RAČUN????????KADA NASTUPA APSOLUTNA ZASTARA????????U KOJEM ROKU SE DRUŠTVO MENI DUŽNO JAVITI I DOSTAVITI DOKUMENTACIJU??????????' INAČE BROJ NELJUBAZNE TETE U ZAGREBU JE:01/4916819
  7. Hvala na odgovoru!!!!!!!!
  8. Prošli tjedan moja supruga je bila na ostavinskoj.Uz sve dostavljeno ustanovljeno je da po riješenju ostavljene imovina vrijedi više od 280 000 kn,iako je i to upitno,ali cijena je 3150 kn.Nigdje u forumu nisam naišao na takvu cijenu buduci da je po zakonu max.2700.Dali imam pravo žalbe na visinu nagrade????
  9. OK znači radi se o DVO u radnom odnosu.Molio bih gospodina plemenitog da navede točno koji je to član ugovora.Znači ne postoji nikakva zakonska začkoljica kojom bi i vojska mogla fušati a da pokrije i poslodavca??Tj da poslodavac ne plati kaznu ako na teren izađe inspekcij rada
  10. A dali bi netko možda mogao odgovoriti šta je sa DVO i ugovorom o djelu.Dali uopče postoji neki legalan način da DVO obavi neki fuš, a zakonski zadovolji i svoju formu i formu poslodavca????Navodno više ne postoji niti ona fora sa pomaganjem,jel je sada navodno DVO zabranjeno pomagati svima osim rodbini pa me zanima dali ima šta istine u tome??
  11. Dobio sam novo postavljenje,tj riješenje o rasporedu u kojem se ne mijenja ništa osim :tuzan: stavke u kojoj se zapovjedni koeficijent smanjuje sa 0,2 na 0,1.E sad to i nebi bilo toliko strašno da postavljenje nije stiglo neki dan ali sa 01.05.08 godine.Dali imam prevo na žalbu ako budu tražili da se plate zaostatci od 010508 do danas,jer netko nije dobro protumačio Pravilnik o dodatku na plaću i načinu isplate plaće.Napominjem da sam u međuvremenu dobio 2 postavljenja a sve sa koeficijentom 0,2
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija