Jump to content

Malena ispod zvijezda

Korisnik
 • Broj objava

  13
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Malena ispod zvijezda

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. To kažu svi koji su imali posla s Centrom. Dakle,pristranost i nedodirljivost. Žalosno.
 2. To nije sporno.Pitanje je u kolikoj mjeri.I ako je u početku sugerirano druženje oca i djetea bez prespavljivanje, zašto je sada ono isforsirano? Gdje i kome se mogu žaliti na rad Centra? Hvala.
 3. Ja očito ne razumijem.Centar je nedodirljiv? Njihovo ponašanje i odluke su neupitni,bez obzira na zakretanje smjera ponašanja i ponašanje koje graniči s nepristojnošću prema meni? (ne žele me primiti na razgovor, jedva me pozdrave,a ponekad ni to i očigledno drukaju za oca upitne roditeljske kompetencije).
 4. Pozdrav svima i neka vam je ova godine bolja od prošle! Ima li nekog ovdje tko je voljan iskomentirati (može i inbox) pristranost CZSS koji je tijekom brakorazvodne parnice zauzeo više nego očigledno zastupanje druge strane.Od prvotne situacije gdje su bili na mojoj strani, što isto smatram neprofesionalnim, ali i djelomično opravdanim jer sam izrazila sumnju u nepouzdanost oca zbog česte skolonosti alkoholizmu...Kasnije je izvršio pritisak na Centar što mi je i priznao.Od tada pakao za mene....Strahovala sam da će mu sud na temelju mišljenja tako raspoloženog Centra kod donošenja privrem
 5. Tek idemo na razgovor gdje trebamo potpisati suglasnos s mjerom i upoznati se s nadzornicom.
 6. Poštovani, molim Vas odgovor na sljedeće pitanje. Kao roditelji dobili smo od CZSS mjeru nadzora zbog loše međusobne komunikacije.U tijeku je provođenje privremene mjere, a postoji šansa kako se nećemo razvesti tužbom već sporazumno. Stopira li se u tom slučaju mjera nadzora? Hvala na odgovoru!
 7. Poštovani, kakva su prava mog supruga na stan kupljen na moje ime koji otplaćujemo moj otac i ja kreditom (otac otplaćuje 2/3,a ja 1/3).U startu otac mi je uplatio na račun 50000 eura za stan i to je prenešeno na banku,a ostatak otplaćujemo otac i ja na gore opisani način sve skupa 9 godina. Suprug nije sudjelovao u plaćanju kredita, popravcima, čak niti u režijama. Brak je sklopljen 2015., stan kupljen u 2016.,a razvod je u tijeku.Znam da je sud za imovinu neovisno o sudu za razvod,ali zanimaju me njegova eventualna potraživanja i što može dobiti od stana. Hvala!
 8. I molim Vas još nešto....postoje li način na koji mogu negdje /nekom od institucija ukazati na pristranost Centra?Između ostalog, u izvješću Centra prikazano je pogrešno financijsko stanje oca (naveden je bitno veća plaća nego što ju prima), a sumnjam i na pritisak prema Centru s njegove strane.
 9. Prema postignutom dogovoru otac dobije dijete, uz svaki drugi vikend, još 3 dana s noćenjem u 2 tjedna ,a prema privremenoj mjeri 3 dana u 2 tjedna samo po 3 sata (viđanje) Donešena je privremena mjera (ispričavam se,možda sam se krivo izrazila kad sam napisala "presuda"). Ništa više.
 10. Najljepše hvala na brzom odgovoru. Rok za žalbu na privremenu mjeru nije još istekao-još par dana-iako piše u odluci da žalba Županijskom sudu ne odgađa izvršenje presude. U postignutom dogovoru (plan zajedničke skrbi) nidje se ne spominje privremena mjera niti bilo što vezano za nju,samo plan viđanja djeteta, s kim će dijete živjeti,visina alimentacije,kako će se rješavati eventualni nesporazumi, način komunikacije roditelja itd. Po tom planu dijete živi samnom, otac plaća alimentaciju 1000 kn,a dijete uzima svaki drugi vikend na spavanje, 2 dana u tjednu kad nije "njegov" vikend i t
 11. Poštovani, molim Vas za odgovor glede situacije u kojoj sam se našla.Nakon prekida bračne zajednice moj je suprug podnio općinskom sudu podnesak za donošenje privremene mjere s kim će dijete živjeti do konačne odluke suda (razvoda braka). Mjera je nedavno donešena, a mi smo se u međuvremenu teškom mukom u postupku medijacije uspjeli nešto dogovoriti i donijeti plan zajedničke skrbi. Plan je moj odvjetnik odnio na sud,ali privremena mjera je već idućeg dana zaživjela i provodi se u djelo. Odvjetnik mi govori kako je suprug tj.njegov odvjetnik trebao podnijeti zahtjev za opoziv privremene m
×
×
 • Napravi novi...