Jump to content

AnaEna

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je AnaEna objavio

  1. Pozdrav. Namjeravam podnijeti zahtjev za rastavu braka. Imamo dijete od godinu dana. Zanima me, ako se ne budemo mogli dogovoriti oko viđanja djeteta, a s obzirom da se radi o tako malom djetetu znate li mozda kakvi su inace prijedlozi suda kad je viđanje u pitanju? I je li uz moju prisutnost ili bez nje?
  2. A s obzirom da se radi o tako malom djetetu znate li mozda kakvi su inace prijedlozi suda kad je viđanje u pitanju? I je li uz moju prisutnost ili bez nje?
  3. Pozdrav.. U braku sam godinu dana i zelim pokrenuti zahtjev za rastavu braka. Imam i maloljetno dijete od godinu dana. Kako jos uvijek zivim sa suprogom (uskoro bivšim) zanima me hoće li to biti problem na Centru i mogu li zbog toga imati problema sa skrbništvom? Naravno, kao svaka majka zelim da dijete ide samom. Inace, stalno sam zaposlena, nikad kaznjavana, nikad problema s porocima. Isto tako me zanima ako se s ocem ne budem mogla dogovoriti oko viđanja dijeteta, kakvu odluku sud donese o tome i koliko cijeli taj proces rastave traje?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija