Jump to content

Astrid 1

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Astrid 1 objavio

  1. Da li je to rješenje odmah pravomoćno jer ja sam ga primila jučer i da li ako se nagodimo trebam to tražiti pismeno, tko onda šalje obustavu na FINU?
  2. Hvala na odgovoru. Da li mogu tražiti da mi odbiju dio kamata sa obzirom da je glavnica 4300kn a kamata će biti 3x tolika?
  3. Sada zadnje sam dobila rješenje o ovrsi a oni su prije toga 11.11.2019. predali ovršni prijedlog prema pravomoćnom rješenju iz 2002. U međuvremenu sam kao što sam napisala u tom poduzeću prestala raditi i ono se ugasilo ali znam da su mi obustavljali od plaće i ne znam kako sam još dužna. No bez obzira na to zar to ipak nije zastara. Udala sam se 2008. i promijenila podatke ali oni su dokaz o tome u matičnom uredu tražili tek prošle jeseni. Ne živim više na istoj adresi od tada ali sve sam regularno prijavila. Pitala sam kako me nije nitko našao za tražiti prije ali nisam dobila odgovor osim da oni imaju vjerodostojnu ispravu od 2002. Ne znam da li bi mi htjeli telefonski reći na sudu da li se između 2002.-2013. šta dešavalo sa obzirom da sam 350km udaljena od tamo da li bi se trebala žaliti? Znam da žalba ne odgađa sudsko rješenje ali ne znam u kojem roku ga FINA provodi. Zaista mi se neda plaćati nečiji nemar u smislu kamata za 17g. Šta mi je činiti?
  4. Danas sam primila riješenje o ovrsi od bivšeg Dinersa danas ECC koje je prvi puta pokrenuto 2002.g sa zahtijevom oduzimanja 1/3 plaće to poduzeće je prestalo sa radom 2006.g tada sam i ja prešla raditi u drugo poduzeće od tada do sada nitko ništa nije pitao niti sam znala da to nije otplaćeno radi se o dugu od 4300kn i 930kn sudskih troškova i kamata. Ovjere suda su samo iz 2002. i do 2019. nitko nije ništa rješavao. Da li je to zastara i da li se mogu žaliti na navedeno? Prošlo je 17g
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija