Jump to content

ljubicica1

Korisnik
 • Broj objava

  9
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O ljubicica1

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Evo, bio sam u FINI i dobio sam kopiju tog rješenja... da, radi se nekom dugovanju prema telekomu iz 2015, preko javnog bilježnika je sve išlo. Plaćeno je izravnom naplatom preko fine. Ali me zanima me još nešto. Ja sam 30.01 (čet) vidio da su mi skinuti novci s računa (izgleda rezervirani?) u petak 31.1 sam bio na fini i potpisao da se novci mogu prebaciti njima... I mislio sam da je to gotova stvar😁 No, valjda je prava naplata išla u pon ili ut jer sam u dućanu u utorak skužio da mi kartica ne radi (valjda sam bio blokiran? tko mi kažu u banci). E sad ja sam kratko u pon ušao u svoj dozvoljeni minus... Dal' je to bio razlog blokade? I zašto su me blokirali ako su imali novaca na računu par dana prije? Ja sam odmah uplatio novce i sve je nakon toga radilo... Ne želim da mi bude zavedeno negdje da sam bio blokiran 1dan.... Jer novaca za naplatu je bilo... Hvala na odgovorima!
 2. Puno hvala! Tako ću postupiti! Trebao di danas stići do FINE.
 3. Na istoj sam adresi od rodenja, tako mislim jedino da je posta nešto zeznula. I ja sam neugodno iznenađen jer bi platio taj zaostatak odmah, a ne na ovaj "prisilan" način
 4. Evo stvarno nisam dobio ništa! Zato Vas i pitam... Sredstava je bilo na računu i skinuli su iznos. Kažem nisam sigurno jesam li to sve podmirio tako da me iznenađuje toliko, ali svejedno bih volio dobiti to rješenje. Bio sam danas u fini, očevidnik je čist i oni mi kažu da mi ispravu ne mogu dati jer je citiram "u postupku naplate". Da se radi o telekomu znam samo radi potvrde o plaćanju na internet bankarstvu.
 5. Pozdrav svima Imam jedno pitanje... Izgleda da mi je telekom preko javnog bilježnika poslao ovrhu na neki račun iz 2015 i sve ok, naplatili su i riješeno. No, ja nikada na adresu nisam dobio to rješenje. U Fini mi kažu da mi ne mogu takvo što dati. Moje je pitanje kako ja mogu doći to toga? 😅
 6. Hvala Budemo onda tako postupili.
 7. Poštovani, Nastavno na moje gornje pitanje, dijete stiglo ranije! Odnosno, evo prvog dana prosinca. Dijete još nije prijavljeno, ali će biti idući tjedan. Kakve su nam onda mogućnosti? I da li se isplaćuje retrogradno? Puno hvala!
 8. Poštovani, Zanima me da li roditelji djece rođene i iza 6.12.2019. (rođenje se očekuje tokom mjeseca) ostvaruju pravo na dar za dijete za sv. Nikolu? Hvala unaprijed!
×
×
 • Napravi novi...