Jump to content

šikureca

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je šikureca objavio

  1. Nisam bila kućanica. Radila sam, a onda smo se odlučili na taj potez da bi stvorili obiteljski posao.
  2. On je vlasnik čestice i dobivena je na isti način. Znači dobro sam u samom startu mislila, ja ni djeca nemamo nikakva prava. Hvala na odgovorima.
  3. Suprug je darovnim ugovorom od strane njegovih roditelja postao vlasnik nekretnina prije desetak godina. I prodajom tih nekretnina izgradili smo kuću (plus dva kredita). Ne znam jeli bitno ali moji pokojni svekar i svekrva su za života darovnim ugovorima razdijelili svu imovinu na njega i njegove sestre, tako da je naša kuća izgrađena prodajom dijela nasljedstva.
  4. Naišla sam na sličnu temu ali naša situacija je poprilično specifična. Dvadeset i dvije godine braka, četvero djece od kojih dvoje punoljetno, dvoje maloljetno. U braku smo izgradili kuću, odnosno stambenu zgradu sa sedam stambenih jedinica. To je ustvari turistički objekt koji je ujedno i moj posao. Znači obrt je na meni i time se bavim zadnjih nekoliko godina. Sad dolazimo do problema. Nekretnina je izgrađena prodajom muževog nasljeđa. Jasno mi je da se po zakonu nasljeđe ne dijeli. Mene zanima da li je zakon po tom pitanju takav kakav je ili se gledaju detalji vezani za brak, organizaciju
×
×
  • Napravi novi...