Jump to content

ovrsen jako dugo

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav, Ako netko ima znanja i volje odgovoriti na nekoliko pitanja bio bih zahvalan. Da li su stupile na snagu promjene u ovrsnom zakonu gdje poslodavac vise ne bi provodio ovrhu na placi? Da li isknjizavanje ovrha od strane Fina-e utjece na zastaru? Za ovrhe starije od 9og mj 2014 (prvotni vjerovnik je banka premda je u ocevidniku upisana agencija za naplatu koja nije provela svoj postupak a sada su isknjizene) da li bi ih trebalo sudski obustaviti zbog nepristanka i neobavjestavanja ovrsenika po tadasnjem zakonu tako da agencije moraju voditi svoj postupak?
  2. Hvala na odgovoru Znaci ovrhe koje su isknjizene na Fini ovrhovoditelj ponovno moze pokrenutu bez ikakvih predradnji I mog saznanja. A na koji nacin agencija za naplatu moze saznati za moju deblokadu i pocetak priljeva sreadstava na tekuci racun? Naime od isknjizenja 04.08.2018 to jos to nisu napravili pa se pitam koliko dugo ce trebati za ponovnu blokadu da se mozda stignem pripremiti I probati podici neki kredit I uci u pregovore. Po tim ovrhama datuma primitka u finu 2 mj 2014 I 9 mj 2014 te starije 4mj 2012 I 6mj 2013 nije bilo nikakve naplate
  3. Pozdrav svima kao novi clan foruma. Ako mi itko iz vlastitog iskustva ili sa vise znanja o temi od mene moze odgovoriti na nekoliko pitanja bio bih vrlo zahvalan. Da li za isknjizene tj. obustavljene ovrhe vjerovnik mora ponovno pokretati postupak?Naime sa 04.08.2018 nekoliko ovrha od strane agencija za naplatu mi je obustavljeno temeljem cl.12 novog ovrsnog zakona, a vec 6 godina nemam nikakvog prometa po blokiranom racunu. Da li agencije za naplatu imaju uvid u moje stanje tj. kontakt sa Finom?Znaci trebala bi mi uskoro poceti stizati primanja I racun ce se odblokirati.
×
×
  • Napravi novi...