Jump to content

KingCaput

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je KingCaput objavio

  1. Ovršili su mi isti iznos koji sam platio 2/3 + naknada od fine. Kako da se obratim ministarstvu, emailom s uplatnicama da sam platio ? u roku je plaćeno da.
  2. Večer legalis, Ovako, osuđen sam za prometni prekršaj , i platio sam 2/3 kazne. Iako je kazna plaćena i ne nalazim se u registru neplaćenih kazni, sud koji me je kaznio me je ovršio. Znači opljačkan sam od ministarstva pravosuđa i uprave. Kome se žaliti i kako do nelegalno skinutog novca s mog računa? Hvala.
  3. Pozdrav legalisti, Jedno kratko pitanjce, Ako policijski službenik lažni ispuni obavezni prekršajni nalog iako zna da osoba nije počinila nikakav prometni prekršaj jel to spada u gore navedeno kazneno djelo? Hvala.
  4. Zvao sam sud, ne primaju stranke zbog virusa.
  5. Maloprije sam dobio sms od inistarstva pravosuđa : " Obaviještavamo vas da su po vašim OIB-om u Registru neplaćenih kazni evidentirani sljedeće podaci o neplaćenim kaznama : OPĆINSKI SUD U RIJECI, broj odluke Pp P -1211/2019 od 23.9.2019 na iznos 5000kn. I dolje stoje podaci za plaćanje. Ja nisam dobio nikakav poziv za sud niti sam 2019. bio na nekoj raspravi. Kome se mogu žaliti, jel mogu podnjeti zahtjev za zaštitu zakonitosti?
  6. Da mi napiše žalbu za visoki prekršajni sud. hvala.
  7. Dobro večer, Žalio sam se na presudu Općinskog suda u kaznenom predmetu. Za koliko vremena otprilike Županijski sud rješava žalbe? Koji je krajnji rok u kojem je mora rješiti ? Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija