Jump to content

ib11

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ib11 objavio

  1. Super, hvala na detaljnom objašnjenju! A što se tiče aneksa od kojeg nisam dobila svoj primjerak, te nije ni odložen u dosje, jer sam si ga htjela kopirati? Bio je potpisan samo zbog toga što je to tražio voditelj zaštite na radu. Ako dođe do inspekcije, oni imaju primjer i dokaz da sam potpisala, ali po meni je i to prekršaj?
  2. Naravno da jesam, već sam razmišljala o tome, ali nisam bila sigurna ima li osnove za prijavu. Hvala Vam puno na odgovoru!
  3. Potpisala sam aneks gdje je izmijenjen samo članak ugovora sa radnim mjestom, te piše da ću obavljati poslove kolegice do njezinog povratka sa porodiljnog, ništa drugo nije navedeno
  4. Poštovani, kod poslodavca sam u radnom odnosu 3 i pol godine, ugovor na neodređeno, do sada nikakvih problema. Odlaskom kolegice na porodiljni, stavljaju me, protivno mojoj volji, na njezino mjesto kao zamjenu. Pošto sam zamjena, onemogućeno mi je korištenje godišnjeg odmora jer nema zamjene za mene, a posao ne može "trpit", tako da cijelu godinu nisam koristila godišnji. Sada će već druga godina, a sa njome i novi godišnji. Isplatiti ga ne žele, predloženo mi je da bi mogla koristiti svaki petak do kraja 6.mj da iskoristim dane, što meni, naravno nije opcija. Molim savjet i pomoć, što napraviti i kako se postaviti? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija