Jump to content

Zvijezdano nebo

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Zvijezdano nebo objavio

  1. Postovana Ruby, a kako su rate kredita dug zajedničke, kada više ne žive zajedno skoro 50 dana. Suprug je uzeo kredit bez dogovora sam od sebe i tko zna za što mu treba, a ona da ima odgovornost, a od tih novaca nepoznatog iznosa nije vidjela niti dobila išta. To onda samo vrijedi dok se ne razvedu i presuda postane pravomoćna? Iza nema neće imati obvezu? Ili?
  2. A joj. I dalje ne razumijem koja je njezina odgovornost kada vise ne zive zajedno osim sto su jos formalno u braku i ona taj novac nije niti vidjela a kamoli nesto drugo. Zar joj je taj papir (brak) biti omca koja ce joj stvarati probleme? Da navedem da je nezaposlena, imam svoj stan koji je stekla davno prije braka. To onda moze biti da ce bez svog stana ostati? Ili ce se morati sa njim boriti tj dokazivati da sa tim kreditom nema nista!
  3. Da li onda ona na kraju ima kakvu odgovornost ili može biti mirna?
  4. Poštovani Matrix možete mi molim Vas to pojasniti laički ne razumijem
  5. Dragi ljudi, njezin suprug je otišao od nje prije 45 dana, znači napustio bračnu zajednicu ( svjedoci su njezin sin i stanodavke ), a kredit je uzeo u banci tek iza toga nakon što više ne žive zajedno, nekih 15 dana iza napuštanja iste. Bračne stečevine nemaju, stan, kuća, samo automobil. On je rekao da će pokrenuti rastavu na sudu. Onda po tome ona nema ništa sa tim, da mora dijeliti i plaćati ili ? Koji je sad najbolji savjet za nju?
  6. Hvala puno, sada sirota barem može odahnuti i mirno spavati.
  7. Poštovani, javljam se u ime prijateljice, koja je pred razvodom u totalnom rastrojstvu. Hitno joj treba informacija, da zna svoja prava na vrijeme. Suprug joj ima kredit u banci, ne zna u kojem iznosu, na koliki vremenski rok otplate, kao niti iznos mjesečne rate. Zanima ju samo, u slučaju da suprug ne plaća redovito rate kredita iz bilo kojeg razloga ili da ostane bez posla, da li bi nju banka teretila za isti taj kredit - dok su još službeno u braku - nakon sudske presude o rastavi braka Ona za taj kredit nije jamac niti sudužnik, niti je išta potpisivala. Unarijed se zahvaljujem i vjerujem u pomoć.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija