Jump to content

Anaanci

Korisnik
 • Broj objava

  6
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Anaanci

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Tek sam sada uspjela saznati da se dotični odjavio iz Hrvatske i nikako ne mogu doći do njegove adrese. Zna li itko odvjetnika u Splitu koji se bavi ovakvim slučajevima gdje je otac u inozemstvu jer ne znam više što učiniti ni odakle početi?
 2. Sto ako je adresu nemoguce saznati?
 3. Koji su podaci o njemu potrebni prije odlaska na sud? Te koju je dokumentaciju potrebno priloziti?
 4. Ne znam adresu jer nismo u kontaktu. Dali bi se zaostaci za zadnjih 5 godina trebali isplatiti prema prosjecnoj placi u hrvatskoj jer su njegova primanja oko 15000?
 5. Hvala na odgovoru. Zanima me dali je potrebna neka posebna procedura posto se on nalazi u inozemstu ne u hrvatskoj te da li ce biti isplacen iznos po tablici koju hrvatska ima za alimentaciju ili po visini alimentacije drzave u kojoj se on nalazi. Koliko ce dugo trajati sam proces te da li je potrebno angazirati odvjetnika?
 6. Pozdrav, zanima me imam li pravo tražiti alimentaciju od oca koji živi u inozemstvu(unutar EU). Imam 20 godina i redovan sam student. Moji nikada nisu bili u braku i nikada nije donešena nikakva presuda za alimentaciju. Imam li pravo tražiti ikakav iznos za godine kada nije plaćao alimentaciju? Ako imam pravo na zaostatke kome bih se trebala obratiti? Hvala
×
×
 • Napravi novi...