Jump to content

Anaanci

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Tek sam sada uspjela saznati da se dotični odjavio iz Hrvatske i nikako ne mogu doći do njegove adrese. Zna li itko odvjetnika u Splitu koji se bavi ovakvim slučajevima gdje je otac u inozemstvu jer ne znam više što učiniti ni odakle početi?
  2. Koji su podaci o njemu potrebni prije odlaska na sud? Te koju je dokumentaciju potrebno priloziti?
  3. Ne znam adresu jer nismo u kontaktu. Dali bi se zaostaci za zadnjih 5 godina trebali isplatiti prema prosjecnoj placi u hrvatskoj jer su njegova primanja oko 15000?
  4. Hvala na odgovoru. Zanima me dali je potrebna neka posebna procedura posto se on nalazi u inozemstu ne u hrvatskoj te da li ce biti isplacen iznos po tablici koju hrvatska ima za alimentaciju ili po visini alimentacije drzave u kojoj se on nalazi. Koliko ce dugo trajati sam proces te da li je potrebno angazirati odvjetnika?
  5. Pozdrav, zanima me imam li pravo tražiti alimentaciju od oca koji živi u inozemstvu(unutar EU). Imam 20 godina i redovan sam student. Moji nikada nisu bili u braku i nikada nije donešena nikakva presuda za alimentaciju. Imam li pravo tražiti ikakav iznos za godine kada nije plaćao alimentaciju? Ako imam pravo na zaostatke kome bih se trebala obratiti? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija