Jump to content

Usernamekorisnik

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Usernamekorisnik

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Mislim da ću dobiti bruto. U pitanju je Wolt, radim u uvjetima za ugovor o djelu(radim kada ja želim i koliko, sa svojim vozilom, nemam nikakve odmore i pauze) ali je problem što poslodavac drži informacije za sebe. U svakom slučaju hvala, čekam isplatu da vidim da li je stvarno uplaćen bruto iznos.
 2. Po ovom kalkulatoru sa 1000 kn bruto ja bih morao uplatiti čak 300 kn. Možda glupo pitanje, ali da li moram uplaćivati doprinose i poreze, iako sam već zaposlen(na drugom mjestu) na neodređeno ugovorom o radu(ali je tvrtka privremeno zatvorena odlukom stožera pa dobivam 4000 kn). Poslodavac ugovora o djelu mi daje malo informacija, a ne želim imati problema sa poreznom.
 3. Pozdrav, zanima me koje su naknade koje se dodaju na ugovor o djelu, te koje su moje obveze kao radnika nakon što odradim taj ugovor?
 4. Poštovani, zanima me kako funkcionira preraspodjela radnog vremena u slijedećoj situaciji. Isplanirana preraspodjela radnog vremena je na način da se u siječnju i veljači tjedno radi 60 sati, a u svibnju i lipnju je isplanirano da se radi 20 sati. Ako radnik u travnju da otkaz, da li ima pravo na isplatu tih 20 sati više tjedno kojih je odradio u siječnju i veljači? Hvala
×
×
 • Napravi novi...