Jump to content

Mimi57

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na pojašnjavanje, to je ono sto trebam.
  2. To ne bi bila dioba bračne imovine (jer nema razvoda i ne dijeli se sve sto smo stekli) vec samo da mi daruje svoju polovicu stana u Zg i odriče se bilo kakvog potraživanja na stan na moru. Ja sam sve to naširoko objasnila da bi bila jasnija situacija, ali be želimo miješati stečevinu u Americi i ovdje.
  3. Sto dalje s tim dokumentom- da li ga nosim nasem javnom bilježniku, ili direktno na katastar direktno? Da li bih trebala s tim sporazumom otići na Poreznu radi oslobađanja od poreza?
  4. Poštovani, suprug i ja smo u braku 26 god, od toga zadnjih 8 samo formalno. On živi u Americi, a ja sam uglavnom u Hrvatskoj. On je odlučio prodati kucu u Americi i profit od prodaje zadržati za sebe, a meni daje stanove; jedan u Zagrebu, drugi na moru. Sve nekretnine su stečene u braku. Sa tom podjelom sam suglasna, ali bih htjela da to sve bude i službeno. Stan u Zg je uknjižen na njegovo i moje ime, svakom 1/2, dok je stan na moru samo na mom imenu. On bi darovnim ugovorom nekretnine u Hrvatskoj prepisao meni, sto mi je za stan u Zg u redu, međutim kod drugog stana, nije mi jasno kako
×
×
  • Napravi novi...