Jump to content

masan

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je masan objavio

  1. Pozdrav, kako sam bio van države kad sam se trebao prijaviti na HZZO, izgubio sam zdravstveno. Sad me zanima, koliko dugo me netko mora zaposliti da bih ponovno stekao to pravo? Mora li biti mjesec dana ili može i kraće? Unaprijed hvala na odgovorima, i sorry ak sam postavio temu, a već je negdje dan odgovor jer ga ja nisam pronašao.
  2. Hvala drot. Vjerojatno bi se obratio netko od policije obratio i njemu/njoj i meni da je vidio. Al ok, nije velika šteta pa ajd...
  3. Pozdrav ekipa, u petak sam bio na nekom događaju gdje mi je automobil ogreban na parkingu. ja to nisam odmah vidio, nego tek kad sam došao doma. nemam pojma tko je parkirao do mene i tko je ogrebao. E sad, u blizini mene na parkingu je bila parkirana policija kao neka vrsta osiguranja tog događaja i koliko sam skužio oni su bili cijelo vrijeme u svom automobilu, ali nakon što sam prolazio kraj njih i ušao u automobil nitko mi ništa nije rekao od njih, da sam ogreban ili bilo što slično... Jel moguće da nisu vidjeli ili su čekali mene da pitam nešto? I jel moguće doći do počinitelja tog ili da jednostavno to pustim? Unaprijed hvala na odgovorima.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija