Jump to content

Mihaha

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Mihaha objavio

  1. Poštovani, Molim Vas za povratnu informaciju vezanu uz situaciju stanara zadnjih katova jedne stambene zgrade u Zagrebu Naime, radi se o tome da je na zgradi izgrađenoj cca 1968. godine potrebna sanacija krova jer isti nemilosrdno prokišnjava što za sada najviše osjete stanari na zadnjem katu. Iako, negdje je voda krenula i po bočnim zidovima i pitanje je dana kada će doći do električnih instalacija... Predstavnik stanara ne poduzima ništa jer stanari ne žele povišenje pričuve koja je nužna za trošak sanacije krova. Građevinska inspekcija kaže da oni sa time nemaju veze (iako nailazim na suprotne informacije), nego da stanari moraju pokrenuti tužbu protiv stanara (dakle, samih sebe). Zanima me je li građevinska inspekcija nadležna i mora li djelovati u ovakvom slučaju ili zaista moramo ići na tužbu? Unaprijed se zahvaljujem.
  2. Radi se o srodstvu roditelj-dijete.
  3. Molim Vas za savjet - što je u slučaju nasljeđivanja nekretnina po osobu koja ih nasljeđuje najjeftiniji model - nasljeđivanje po ostavinskoj raspravi, darovni ugovor ili oporuka?
  4. Poštovani, Molim Vas za pomoć. Naime zanima me što se događa u slučaju nasljeđivanja stana po ostavinskoj raspravi ukoliko je stan pod hipotekom? Zahvaljujem.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija