Jump to content

red55

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. nacekat ces se maknuli su iz zakona onih 30dana roka🙄 pisala sam email direkt u tajnistvo predsjednika te su se obranili da nije vremenski ograniceno kad moraju odlucit I da se nadaju razumjevanju za to 🙄 btw 8 mj im je trebalo da papire sakupe toliko o "brzini"
  2. pozdrav dali je neko ove godine slao ove godine molbu za pomilovanje? moj suprug je poslao pocetkom 2mj (u pitanju je lakse kazneno djelo prijetnje- uvjetna bila godinu dana pa je sad trazena prijevremena rehabilitacija) I tek sad napokon su administrativno sve odradili I receno je da ce ici u ured predsjednika ima neko pojima koliko se jos kod njega ceka? znam da je nesto govorio da nece nikog pomilovati 😬😬al se iskreno nadam da ce imat srca zeljeli bi smo sto prije otic kod mojih u kanadu ali nas ovo koci 😭
  3. red55

    uvjetna kazna

    pozdrav zanima me dali ce u kaznenoj evidenciji pisat kazna ukoliko je bila uvjetna? muz je zbog prijetnje dobio kaznu 6mj zatvora koja se nece izvrsiti ukoliko se godinu dana neucini nikakvo drugo kazneno djelo vrijeme uvjetne je proslo bez ikakvih drugih kaznenih djela treba nam cist dosje zbog vize za kanadu zatrazili smo zahtjev za uvid u evidenciju(postom smo slali pa cekamo)
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija