Jump to content

rbutkovic

Korisnik
 • Broj objava

  8
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Dobio sam opet pismo HEP-a kao odgovor na moju žalbu. Molim vas pogledajte i molim savjet što mi je činiti dalje jer ovo očito nema kraja za mene. HEP dopis_ODGOVOR NA MOJ DOPIS.pdf
 2. Evo pripremio sam odgovor pa bih molio ako može koji komentar na moje pismo jer ipak nisam pravnik, hvala unaprijed ODGOVOR ZA HEP_Predstavnik suvlasnika stambene zgrade.pdf
 3. HEP je imao sa ovom tvrtkom pravni spor oko tih dugova i HEP je izgubio parnicu na sudu i sada su odlučili račune slati na mene. Kako su mi iz te tvrtke objasnili taj je spor bio prije nekoliko godina ali HEP to i dalje vodi kao dug.
 4. Hvala na pomoći. Nikome nije jasno zašto su to napravili jer sam upravo sada od predstavnika tvrtke XY dobio na uvid sve račune koje oni uredno plaćaju. Napravio sam za sebe presliku zadnje plaćenog računa za 11/2019 iz kojeg je vidljivo da je račun plaćen, a onda za 12/2019 račun dostavljaju na moje ime.
 5. Poštovani, imate li možda neku ideju što bi uopće HEP TOPLINARSTVU bila zakonska osnova za ovakvo postupanje? U svome pismu nisu naveli temeljem kojeg zakona i članka oni postupaju ovako kako su postupili.
 6. hvala puno na brzom odgovoru. Ja sam pribavio i odgovor najmoprimca koji se isto čudi ovome potezu TOPLINARSTVA. Evo dostavljam odgovor u privitku.
 7. Može li HEP TOPLINARSTVO jednostrano vršiti prisilu naplate računa od trećih lica ukoliko korisnik njihove usluge po njihovim navodima ne plaća svoje račune? Meni se to upravo dogodilo jer u zgradi imamo u najmu jedan prostor i sada je HEP TOPLINARSTVO poslalo meni ovaj dopis i odmah sam dobio i račun da sada ja plaćam račune za taj prostor. Evo i teksta: HEP TOPLINARSTO d.o.o. je za zajedničku prostoriju stambene zgrade na adresi Čalogovićeva, Zagreb, račune za isporučenu toplinsku energiju po šifri krajnjeg kupca 30180221014 ispostavljali na društvo X Y d.o.o. Budući društvo X Y d.o.o. uopće ne podmiruje ispostavljene račune za isporučenu toplinsku energiju obavještavamo Vas kako HEP TOPLINARSTVO d.o.o. više nije u mogućnosti račune za isporučenu toplinsku energiju ispostavljati na njih kao korisnika predmetne zajedničke prostorije. Sukladno navedenom, obavještavamo Vas kako smo evidentirali promjenu u matičnim podacima krajnjih kupaca te smo za predmetnu zajedničku prostoriju otvorili novu šifru krajnjeg kupca 30180221197 po kojoj ćemo račune za isporučenu toplinsku energiju, počevši od računa za 12/2019 ispostavljati na Vas, kao ovlaštenog predstavnika suvlasnika na navedenoj adresi.
×
×
 • Napravi novi...