Jump to content

arki1

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Šumarija je došla jučer pokupila drva bez mjerenja u pratnji policije,i to je to,sad čekam poziv.pa šta dalje...vidit ćemo,iskazati ču žaljenje,reć da zelim platit šumariji za to šta su oštećeni pa mozda pošto mi je prvi put.... Hvala svima na odgovorima
  2. Zaboravio sam napisati da me se tereti po članku kz228 st1,kolike su šanse da se to odbaci na sudu pošto sam prozno i voljan sam podmiriti štetu?
  3. Pozdrav,prije točno 4 dana prijatelj i ja ukrali smo cca 1.5-2 prostorna metra drva u trpcima narezanih na 1 metar,sa šumarijskog lagera.Dojavom policija je saznala da sam to ja i u roku od 10 minuta nakon što sam došao doma i drva iskrcao policija je doletila u vrt i vidla prizor drva i mene,prijatelja više nije bilo tako da ga nisam ni mješo,pitali su me za popratnicu koju nisam imao,i šta ču drugo,nego priznao da sam uzeo ta drva i i potpisao potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta(ali drva ostaju na mom vrtu) i izjavu da sam otuđio drva a oni su odokativno odlučili da ima 3 metra i to napisali na izjavu i ja sam naivno to potpiso.Drugi dan zvali su me u stanicu dati izjavu za kazneni postupak pošto je šumarija na neviđeno i neizmjereno za tih cca 3 metra izrazila cjenu od 1512.00kn ja sam dao izjavu i ponovo priznao da sam otuđio drva ali rekao i da se ne slažem s tih cca 3 metra i da se nadam da će to neko doč izmjerit.Jer nije mi jasno kako se na temelju detaljno neutvrđene količine moze pokretati postupak,što ako je drva 1.5metara pa to ne prelazi 1000kn,pa u tom slučaju nejde kazneni postupak? Molim vas za savjet,što i kako dalje postupiti,bojim se jer osječam da me se pokušava ocrniti više nego što je,a od šumarije ni traga ni glasa da dođu izmjeriti i pokupiti drva.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija