Jump to content

erinerin

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Znači ja ću tek na sudu biti upoznata s takvom eventualnom činjenicom?
  2. U slučaju da je krivac nezgode naknadno (nakon potpisivanja izjave koja je u skladu s mojim zahtjevom za odštetu), odlučio promijeniti priču. Je li on mogao uložiti nekakav prigovor (na prijavljenu štetu)? I ako je bilo kako naknadno reagirao, bih li ja o tome morala biti upoznata od strane osiguravajućeg društva?
  3. Zaprimili su europsko izvješće, potpisane izjave mene i krivca nezgode, fotografije s mjesta nezgode i zaključili da šteta na mom automobilu ne odgovara "priloženoj dokumentaciji i opisu nezgode". Uložila sam pritužbu na utemeljeni odgovor. Njihov odgovor je bio praktički identičan, samo su malo drugačije presložili riječi. Pri tom su još i prekršili rok od 15 dana za odgovor na moj prigovor.
  4. Sava osiguranje odbija isplatiti štetu nastalu u prometnoj nezgodi. Slijedeći korak mi je tužba nadležnom sudu. Zanima me koja je procedura kod popravka automobila? Ja sad o svom trošku popravljam i onda na sudu tražim naknadu točno navedenu na računu? Ili ipak sud određuje koliki je iznos štete neovisno o tome kod koga sam ja i za koliko popravila automobil? Također me zanima imam li ja pravo tražiti od Save da mi dostave fotografije od procjenitelja (da ne bi poslije na sudu bilo da fotografije proguta mrak).
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija